Arrangementet er fullført.

Luke Sital-Singh til Krøsset hovedbilde
mandag 
19:00
Krøsset

Luke Sital-Singh til Krøsset

LUKE SITAL-SINGH

Luke Sital-Singh med intimkonsert på Krøsset 10. juni!

Sist han var i byen, var det som support for (fantastiske) Villagers på John Dee. Nå er den britiske singer-songwriteren tilbake med sin herlige folk og sin nydelige stemme.

Den 5. april slapp han plata «A Golden State» via Raygun Records, et vakkert album om det å flytte fra Bristol til Los Angeles – om kjærlighet, savn, forandringer og livet.

«Infused with both sadness and joy, pessimism and hope, it’s a cathartic and emotionally impassioned work that, both creatively and geographically heralds a new chapter in his life and career. It’s golden.» – Folk Radio UK om «A Golden State»

Musikalsk kan man trekke sammenligninger til Damien Rice, Snow Patrol og Dermot Kennedy – med en slags mykhet over seg det er vanskelig å ikke la seg begeistre over. Flere av låtene hans er blitt brukt i en rekke TV-serier, deriblant megahitene «Suits» og «Grey’s Anatomy».

At musikken hans er stemningsskapende er det liten tvil om, og vi gleder oss til å oppleve han i en intim setting på Krøsset denne sommerdagen i juni.

Billetter i salg fredag kl. 10!

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Dance With A Stranger
fredag
20:00

Dance With A Stranger

I september får du oppleve herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave.

Eventbilde: Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus
torsdag
19:30

Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.