Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Luke Sital-Singh til Krøsset hovedbilde
mandag 
19:00
Krøsset

Luke Sital-Singh til Krøsset

LUKE SITAL-SINGH

Luke Sital-Singh med intimkonsert på Krøsset 10. juni!

Sist han var i byen, var det som support for (fantastiske) Villagers på John Dee. Nå er den britiske singer-songwriteren tilbake med sin herlige folk og sin nydelige stemme.

Den 5. april slapp han plata «A Golden State» via Raygun Records, et vakkert album om det å flytte fra Bristol til Los Angeles – om kjærlighet, savn, forandringer og livet.

«Infused with both sadness and joy, pessimism and hope, it’s a cathartic and emotionally impassioned work that, both creatively and geographically heralds a new chapter in his life and career. It’s golden.» – Folk Radio UK om «A Golden State»

Musikalsk kan man trekke sammenligninger til Damien Rice, Snow Patrol og Dermot Kennedy – med en slags mykhet over seg det er vanskelig å ikke la seg begeistre over. Flere av låtene hans er blitt brukt i en rekke TV-serier, deriblant megahitene «Suits» og «Grey’s Anatomy».

At musikken hans er stemningsskapende er det liten tvil om, og vi gleder oss til å oppleve han i en intim setting på Krøsset denne sommerdagen i juni.

Billetter i salg fredag kl. 10!

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
fredag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada
mandag
19:00

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada

Konserten «Samhold» handler om å bygge relasjoner og fellesskap etter en lang periode med utfordringer, om å holde sammen og feire vår felles menneskelighet. Dette blir en mektig konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av.

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.