Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Luke Sital-Singh til Krøsset hovedbilde
mandag 
19:00
Krøsset

Luke Sital-Singh til Krøsset

LUKE SITAL-SINGH

Luke Sital-Singh med intimkonsert på Krøsset 10. juni!

Sist han var i byen, var det som support for (fantastiske) Villagers på John Dee. Nå er den britiske singer-songwriteren tilbake med sin herlige folk og sin nydelige stemme.

Den 5. april slapp han plata «A Golden State» via Raygun Records, et vakkert album om det å flytte fra Bristol til Los Angeles – om kjærlighet, savn, forandringer og livet.

«Infused with both sadness and joy, pessimism and hope, it’s a cathartic and emotionally impassioned work that, both creatively and geographically heralds a new chapter in his life and career. It’s golden.» – Folk Radio UK om «A Golden State»

Musikalsk kan man trekke sammenligninger til Damien Rice, Snow Patrol og Dermot Kennedy – med en slags mykhet over seg det er vanskelig å ikke la seg begeistre over. Flere av låtene hans er blitt brukt i en rekke TV-serier, deriblant megahitene «Suits» og «Grey’s Anatomy».

At musikken hans er stemningsskapende er det liten tvil om, og vi gleder oss til å oppleve han i en intim setting på Krøsset denne sommerdagen i juni.

Billetter i salg fredag kl. 10!

Relaterte saker

Eventbilde: Operapub – Opera til folket!
lørdag
19:00

Operapub – Opera til folket!

Grønland Boulebar tilbyr boule som aktivitet, i kombinasjon med mat, drikke og nå også operapub!

Eventbilde: Sløtface spiller Nirvana
lørdag
21:00

Sløtface spiller Nirvana

Hva skjer når et av landets beste liveband tar fatt på katalogen til et av verdens største band?

Eventbilde: Opplev Moonica Mac
tirsdag
00:00

Opplev Moonica Mac

Med tekstlinjer som er like treffsikre som poetiske og en stemme som ofte beskrives som utenomjordisk, har Moonica Mac fått millioner av streams på Spotify, men å se henne live er likevel noe helt spesielt.