Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

LUKE FAAS + Kristian Grostad hovedbilde
fredag 
20:00

LUKE FAAS + Kristian Grostad

luke faas

LUKE FAAS feirer ny musikk og artistnavn med navneslipp i det fantastiske Hvelvet på Sentralen. Med seg til Oslo’s nye kulturstue har han singelaktuelle Kristian Grostad.

20:00 – Dørene åpner

20:30 – Kristan Grostad

21:30 – LUKE FAAS

LUKE FAAS

Morten Schwencke fra Stabekk er mannen bak artistnavnet Luke Faas, tidligere «Schwencke». Sangeren og låtskriveren tar deg med inn i særegne lydlandskap, med tekster om livets høyder og dybder. Med blant annet Kulturrådet og BandOrg i ryggen, har han brukt tiden etter sitt debutalbum foran låtskrivingspulten og i studio. Arbeidet har kulminert i et knippe knallsterke poplåter, farget med nytt sound og artistnavn.

KRISTIAN GROSTAD

Musikkpressen i Norge roste hans første singel som kom ut i mai 2015, og omtalte ham som «en ny popjuvel» og «et uoppdaget supertalent». Urørt-redaksjonen uttrykte store forventninger til Kristian, og nå er han klar med dobbelsingelen «Too Weak / Patiently Waiting», som viser frem nye sider av den Oslobaserte singer songwriteren. Utgivelsen tar deg også med inn i livet til en ung mann på søken etter gode svar når livet snur i en tøff retning.

Billetter: 100,- Selges i døren.

Les mer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Det norske solistkor – Julekonsert
fredag
18:00

Det norske solistkor – Julekonsert

En makeløs førjulsopplevelse med Solistkoret, Ensemble Allegria, Gjermund Larsen og dirigent Grete Pedersen!

Eventbilde: Peter Jöback er tilbake med en helt spesiell julekonsert!
fredag
19:30

Peter Jöback er tilbake med en helt spesiell julekonsert!

Det er hele 14 år siden norgesvennen Peter Jöback var å se på julescenen, men endelig er han tilbake! Denne fredagen blir det one night only i Oslo Spektrum med den svenske stjernen.

Eventbilde: deLillos på Rockefeller
fredag
20:00

deLillos på Rockefeller

I fire tiår har deLillos vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har stødig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt.