Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

LUKE FAAS + Kristian Grostad hovedbilde
fredag 
20:00

LUKE FAAS + Kristian Grostad

luke faas

LUKE FAAS feirer ny musikk og artistnavn med navneslipp i det fantastiske Hvelvet på Sentralen. Med seg til Oslo’s nye kulturstue har han singelaktuelle Kristian Grostad.

20:00 – Dørene åpner

20:30 – Kristan Grostad

21:30 – LUKE FAAS

LUKE FAAS

Morten Schwencke fra Stabekk er mannen bak artistnavnet Luke Faas, tidligere «Schwencke». Sangeren og låtskriveren tar deg med inn i særegne lydlandskap, med tekster om livets høyder og dybder. Med blant annet Kulturrådet og BandOrg i ryggen, har han brukt tiden etter sitt debutalbum foran låtskrivingspulten og i studio. Arbeidet har kulminert i et knippe knallsterke poplåter, farget med nytt sound og artistnavn.

KRISTIAN GROSTAD

Musikkpressen i Norge roste hans første singel som kom ut i mai 2015, og omtalte ham som «en ny popjuvel» og «et uoppdaget supertalent». Urørt-redaksjonen uttrykte store forventninger til Kristian, og nå er han klar med dobbelsingelen «Too Weak / Patiently Waiting», som viser frem nye sider av den Oslobaserte singer songwriteren. Utgivelsen tar deg også med inn i livet til en ung mann på søken etter gode svar når livet snur i en tøff retning.

Billetter: 100,- Selges i døren.

Les mer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Dream Theater i Oslo Spektrum
torsdag
18:00

Dream Theater i Oslo Spektrum

Dream Theatre er utvilsomt et av de mest etablerte hardrockbandene, og 19. mai besøker de Oslo Spektrum!

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
fredag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada
mandag
19:00

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada

Konserten «Samhold» handler om å bygge relasjoner og fellesskap etter en lang periode med utfordringer, om å holde sammen og feire vår felles menneskelighet. Dette blir en mektig konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av.