Arrangementet er fullført.

LUKE FAAS + Kristian Grostad hovedbilde
fredag 
20:00

LUKE FAAS + Kristian Grostad

luke faas

LUKE FAAS feirer ny musikk og artistnavn med navneslipp i det fantastiske Hvelvet på Sentralen. Med seg til Oslo’s nye kulturstue har han singelaktuelle Kristian Grostad.

20:00 – Dørene åpner

20:30 – Kristan Grostad

21:30 – LUKE FAAS

LUKE FAAS

Morten Schwencke fra Stabekk er mannen bak artistnavnet Luke Faas, tidligere «Schwencke». Sangeren og låtskriveren tar deg med inn i særegne lydlandskap, med tekster om livets høyder og dybder. Med blant annet Kulturrådet og BandOrg i ryggen, har han brukt tiden etter sitt debutalbum foran låtskrivingspulten og i studio. Arbeidet har kulminert i et knippe knallsterke poplåter, farget med nytt sound og artistnavn.

KRISTIAN GROSTAD

Musikkpressen i Norge roste hans første singel som kom ut i mai 2015, og omtalte ham som «en ny popjuvel» og «et uoppdaget supertalent». Urørt-redaksjonen uttrykte store forventninger til Kristian, og nå er han klar med dobbelsingelen «Too Weak / Patiently Waiting», som viser frem nye sider av den Oslobaserte singer songwriteren. Utgivelsen tar deg også med inn i livet til en ung mann på søken etter gode svar når livet snur i en tøff retning.

Billetter: 100,- Selges i døren.

Les mer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
torsdag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
mandag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!