Søk i Aktiv i Oslo

Louis Tomlinson – live i Oslo Spektrum! hovedbilde
fredag 
19:30
Oslo Spektrum

Louis Tomlinson – live i Oslo Spektrum!

Louis Tomlinson, tidligere medlem av One Direction, kommer tilbake til Oslo Spektrum fredag 1. september 2023! Han er aktuell med singlene “Out of My System” og “Bigger Than Me”, som er hentet fra hans kommende album “Faith In The Future”.

Tomlinson debuterte som soloartist med singelen “Just Hold On” som gikk rett til topps på hitlistene, etter å ha solgt over 100 millioner plater med One Direction. Han har siden sluppet superhiten “Back to You” med Bebe Rexha, som har over en halv milliard avspillinger på Spotify. I 2020 slapp han sitt debutalbum “Walls” med flere store hitsingler.

Nå er Tomlinson klar med oppfølgeren “Faith In The Future”, som slippes 11. november, hvor vi allerede har fått smakebiter med singlene “Bigger Than Me” og “Out of My System”. Fansen kan forvente å oppleve hans unike stemme og fantastiske låter på hans kommende turné i 2023.

Det er ingen tvil om at Tomlinson har en stor fanbase, som viste seg da han sist spilte i Oslo Spektrum. Konserten ble flyttet fra Sentrum Scene på grunn av stor pågang og endte opp med å bli utsolgt. Så her anbefaler vi at du er tidlig ute hvis du vil sikre deg billetter til konserten!

Opplev Louis Tomlinsons “Faith In The Future 2023 Tour” og syng med på hans hitsingler som har gjort ham til en av verdens mest populære artister. Bestill billettene dine nå og se ham opptre live på Oslo Spektrum fredag 1. september 2023!

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Heart & Soul Live
lørdag
18:00

Heart & Soul Live

Hver lørdag er det blues, soul og rock n roll på Smelteverket. Alltid gratis inngang, masse godt i baren og muligheter for å kjøpe med seg mat fra fantastiske Mathallen.

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: SKAAR og bandet inntar Rockefeller!
lørdag
20:00

SKAAR og bandet inntar Rockefeller!

Nå er hun tilbake på sitt mest slagkraftige! Denne våren slipper hun sitt nye album og spiller i den forbindelse sin første headliner-konsert på Rockefeller!