Arrangementet er fullført.

LOUD – Bandleir i vinterferien hovedbilde
mandag 
09:00
Brenneriveien 9

LOUD – Bandleir i vinterferien

Dato: 17. – 21. Februar 2020
Tid: ca. 9-16 man-fre
Kurssted: Brenneriveien 9
Pris: 0*-1500 kr for hele uken og inkludert medlemsskap/// *Gratisplass? Les mer ved å bla ned.
Alder: 9-15 år

LOUD – Bandleir i vinterferien er for jenter-, trans- og ikke-binære deltakere mellom 9-15 år som har lyst til å bruke ferien på musikk! Fra mandag til fredag vil du få muligheten til å prøve deg på forskjellige instrumenter, uansett hvilket instrumentnivå du er på, eller om du aldri har spilt før. Du får nye venner, ditt helt egne band, og masse nye opplevelser!

Uken starter med en instrumentkarusell hvor alle deltakerne får prøve seg i gitar, bass, piano og trommer. Vi har alt du trenger hos oss, så du trenger ikke eget instrument. Om du likevel ønsker å ta med et eget instrument kan du gi beskjed til oss på forhånd.

På slutten av dagen skriver alle deltakerne hvilket/hvilke instrument de likte best å spille. Instruktørene setter sammen band ut fra disse ønskene. Så lager man en helt egen låt. Med dere på veien har dere en kjempekul instruktør som er musiker selv som veileder og guide. Det blir garantert en svært sosial uke med fokus på samspill og spilleglede. Her får man masse god musikalsk trening!

I løpet av uken lærer vi om låtskriving, bruk av øvingslokalet, sceneformidling, hvordan spille i band, promotering og mye annet.Vi avslutter bandleiren med konsert der bandene får vise frem hva de har jobbet med. Det blir ikke mer musikalsk lærerikt enn å spille sin første konsert.

Pris: Pris for bandleiren er kr 1500,- for de 5 dagene, og inkluderer medlemskap i AKKS Oslo. AKKS jobber for likestilling i musikkbransjen. Gjennom LOUD! vil vi motivere unge deltakere til å spille i band og skrive låter. Vi vil at unge jenter, transpersoner og ikke-binære skal få anledning til å jobbe med alle aspekter ved det å være musiker, og skape en trygg ramme hvor de kan prøve og feile.

Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi gratisplass. Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet.

Spørsmål? Kontakt: kurs@oslo.akks.no

Relaterte saker

Eventbilde: Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!
søndag

Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!

På  DUS Akademiet finner du mange flotte kurs med dyktige skuespillere og regissører, i tillegg til gratis intervjuer. Sjekk ut deres nye plattform! 

Eventbilde: Sommerfilmskole for barn og unge
mandag
09:00

Sommerfilmskole for barn og unge

Gratis sommerfilmskole på Rommen Scene! Gjennom fem dager lærer du sammen med andre å jobbe med foto, lyd, lys og klipp for å fortelle din egen historie.