Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lørdagsrådet – LIVE hovedbilde
lørdag 
21:00
Sentrum Scene

Lørdagsrådet – LIVE

Lørdagsrådet er en av Norges mest populære podkaster og radioprogram, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Hver lørdag samler Live Nelvik tre kjente personligheter for å løse alt fra små hverdagsproblemer til større utfordringer. Stemningen er alltid på topp, og man kan forvente seg en god blanding av humor og tøys og nyttige råd.

Denne helgen er det igjen duket for en spennende og underholdende live-sending på Sentrum Scene. Anne Lindmo, Ronny Brede Aase og Jonis Josef vil være kveldens rådgivere, og de er klare til å gå løs på problemer sendt inn av lyttere.

Har du et problem? Send det inn til lr@nrk.no – merk e-posten med «Sentrum Scene».

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Den andre kvissen på Brød & Sirkus!
onsdag
19:00

Den andre kvissen på Brød & Sirkus!

Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter hver måned! M&M&M
onsdag
19:00

Nytt humorshow på Latter hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Standup på Klubbscenen – Nye tekster!
onsdag
20:30

Standup på Klubbscenen – Nye tekster!

Komikernes egen testplattform for standup, sketsj, karakter, sang – hva som helst. Her får du oppleve splitter nytt materiale bli presentert for aller første gang.