Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Løft meg – en fabulerende konsertforestilling hovedbilde
fredag 
20:00
Riksscenen

Løft meg – en fabulerende konsertforestilling

En ung mann har rota det til for seg selv. Nå står han her og vil fortelle om livet sitt, det helt vanlige livet og hvorfor han ikke fikk det til. Hvor gikk det galt, og hvorfor var det akkurat han som kløna det til? Eller var det livet som kløna det til for ham? For hvis livet er så vanskelig, så kan det da ikke være hans skyld at han ikke fikk det til?

Løft meg er en fabulerende konsertforestilling om de store spørsmålene i livet, og de helt små bagatellene. I tett samspill mellom musikk, sang, dans og fortelling blir publikum invitert med på en reise.

Livets utfordringer kan være overveldende, og alle kan føle seg alene iblant. Da er det godt å vite at vi er flere. Livet er krevende, men det er også det beste vi har.

Produksjonen er et samarbeid mellom Musikk i Innlandet og Kultivator, og fremføres av Oplandske folkemusikregiment. Folkemusikken fra Innlandet viser det store mangfoldet som finnes i tradisjonen, her er alt fra slåttespel til religiøse folkeviser, skillingsviser, ballader og bånsuller. Musikken gjenspeiler også mangfoldet av tradisjonsbærere og opphavspersoner med musikk etter prestesønn, husmann, bonde og taterslekt, samt nyskrevet musikk av Vegar Vårdal.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerstandup 2024
lørdag
18:30

Sommerstandup 2024

På Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i HELE sommer!

Eventbilde: Eventyrteater med Søstrene på Værket
søndag
13:00

Eventyrteater med Søstrene på Værket

Velkommen til en morsom gratisforestilling for store og små!

Eventbilde: Hangover sommeravslutning med Snorre, Galvan og venner!
søndag
19:00

Hangover sommeravslutning med Snorre, Galvan og venner!

Det er hemmelig line-up, men blir kun med de beste folka i bransjen, så meget blir det.