Arrangementet er fullført.

Live: Vinsmaking med Svein Lindin hovedbilde
lørdag 
19:30

Live: Vinsmaking med Svein Lindin

Tema lørdag 2. mai: Rosévin til sommeren.

Sist lørdag fulgte nærmere 700+ personer smakingen om musserende viner. Svein Lindin gleder igjen til smake og fortelle om et utvalg om gode roséviner på det norske markedet. Mange gode tips om knallgode viner i tillegg til disse.

PDF med kompendire/aromahjul og smakeark kan bestilles her: VIPPS #602761

Vin 1
Georg Breuer Spätburgunder Rosé 2019
2044001
Tyskland
Kr. 164,90

Vin 2
Ch. Miraval 2019
2263301
Frankrike
Kr. 214,90

Vin 3
Henri Bourgeois Sancerre Les Baronnes Rosé 2018
5599601
Frankrike
Kr. 200,00

Vin 4
Nervi Rosato 2018
511501
Italia
Kr. 199,90

Alle som stiller spørsmål, deler og trykker likes👍 er med i trekningen å vinne 20 proffe vinopptrekkere + overraskelse
Du følger livestream direkte her på Facebook fra kl 19.20.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.