Arrangementet er fullført.

Live Podcast: Familieliv med Catrin & Oda hovedbilde
torsdag 
18:00
Deichmanske Bibliotek, hovedbiblioteket

Live Podcast: Familieliv med Catrin & Oda

Oda Weider-Krog er tobarnsmor, pedagog og en kreativ jente som inviterer kjente og kjære personer for å snakke om livets opp – og nedturer.

Denne torsdagskvelden har hun med seg psykolog Catrin Sagen. Med en stor dose hverdagsromantikk fra småbarnslivets ulike faser, fletter Oda inn de mer såre, vonde og kanskje litt kleine opplevelsene og følelsene livet ofte kaster oss ut i uten forvarsel eller bruksanvisning.

Med Familieliv ønsker Oda å åpne opp, dele og ikke minst lære av personer med mer erfaring og kunnskap innenfor ulike temaer og situasjoner i hverdagslivet og livet generelt. Gjennom å bruke humor, varme og et lass med kjærlighet har podkasten blitt et åpent samtalerom, hvor hver gjest spiller eller har spilt en viktig rolle i livet til Oda på hver sin unike måte.

Dørene åpner kl. 18:00 – Arrangementsstart kl. 19:00 – ca kl. 20:30

18 års aldersgrense
Varighet: ca 90 min
Alle rettigheter
Ingen rabatt for ledsager
Tilrettelagt for rullestol – Ta kontakt med vakt ved hovedinngangen som ledsager deg inn

Relaterte saker

Eventbilde: Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
torsdag

Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet. 

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.

Eventbilde: Outlaw Country – Røverstaden
fredag
20:00

Outlaw Country – Røverstaden

Norsk Americana Forum forsetter å sette fokus på americana musikkens historisk mest betydningsfulle artister og uttrykk.