Arrangementet er fullført.

Liv og landskap på Galleri Kunstgress hovedbilde
fredag 

Liv og landskap på Galleri Kunstgress

ntso

Alle årstider er med når Sissel Torp viser frem separatutstillingen «Liv og Landskap» på Galleri Kunstgress 21. – 23. juli.

Sissel er særlig blitt kjent for de personlige særpregede landskapsbildene sine med motiver som dreier seg om det ytre og indre landskap. Maleriene er lekne og fabulerende, stillferdig eller i eksploderende fargespill, alltid med naturen i sentrum.

”Jeg maler som jeg føler, og synes det er inderlig spennende å prøve ut nye teknikker og nytt formspråk i min søken etter gleden og lyset. Mitt ønske er at bildene mine leder deg inn i landskap, der du kan la blikket vandre med undrende glede og bruke din egen fantasi og spinne videre på mine historier. Av og til kjenner jeg ikke historien selv en gang, før bildet står der ferdig på staffeliet. Da forstår jeg hvorfor bildet ble som det det ble. Det er nesten som om noen bilder skaper seg selv. Jeg kan ikke forklare det annerledes.

Jeg maler kun etter hukommelsen. Der finnes minnebilder fra utallige reiser i inn- og utland fra så langt tilbake som jeg kan huske. Virkelig et rikholdig arkiv å hente ut i fra, og jeg legger stadig til nye inntrykk og ”fotograferer” landskap med mitt indre blikk når jeg er på reiser. På denne utstillingen har jeg med flere motiver fra Nord-Norge, der vi kjørte rundt i bobil i fjor i flere uker. 760 mil med inntrykk ble det. Men fordi jeg kun maler etter hukommelsen, vet jeg ikke alltid nøyaktig hvor bildene ”kommer fra”. De bare dukker opp og jeg lar fargene og følelsene styre.

Det er litt spesielt for meg å vise bildene mine her i helgen, for opprinnelig er jeg jo Oslo-pike, som det het den gangen.” Latteren og livsgleden sitter løst hos den fargerike Drammenskunstneren, som for øvrig alltid går kledd i sort. Vi spør hvorfor? ”Jeg bærer alle fargene inne i meg, og du kan vel tenke deg selv; meg i et fargerikt antrekk!? Det blir bare for mye av det gode.” – Sissel Torp

Åpningstider:
Fredag 21. juli: 15:00 – 19:00 (Utstillingsåpning)
Lørdag 22. juli: 13:00 – 18:00
Søndag 23. juli: 13:00 – 19:00 (Kunstnersamtale kl 15:00)

Salgsutstilling
Gratis inngang

Du finner arrangementet på Facebook her>>

Relaterte saker

Eventbilde: Tyvetallet – Det nye Oslo
tirsdag

Tyvetallet – Det nye Oslo

1920-tallet var preget av sterke motsetninger og nye visjoner. Kristiania ble til Oslo og var landets sentrum, både politisk, økonomisk og kulturelt.

Eventbilde: Sommerstandup 2021 på Latter
tirsdag
18:00

Sommerstandup 2021 på Latter

Hver uke samler Latter kremen av norske komikere. Opplev det beste norsk standup har å by på!

Eventbilde: Stand-up på SALT
tirsdag
21:00

Stand-up på SALT

Noen av landets beste komikere inntar SALT sin helt egne standup-scene. SALTs ambisjon er å presentere et program som spenner seg fra unge entusiaster til etablerte kunstnere.