Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Liv og landskap på Galleri Kunstgress hovedbilde
fredag 

Liv og landskap på Galleri Kunstgress

ntso

Alle årstider er med når Sissel Torp viser frem separatutstillingen «Liv og Landskap» på Galleri Kunstgress 21. – 23. juli.

Sissel er særlig blitt kjent for de personlige særpregede landskapsbildene sine med motiver som dreier seg om det ytre og indre landskap. Maleriene er lekne og fabulerende, stillferdig eller i eksploderende fargespill, alltid med naturen i sentrum.

”Jeg maler som jeg føler, og synes det er inderlig spennende å prøve ut nye teknikker og nytt formspråk i min søken etter gleden og lyset. Mitt ønske er at bildene mine leder deg inn i landskap, der du kan la blikket vandre med undrende glede og bruke din egen fantasi og spinne videre på mine historier. Av og til kjenner jeg ikke historien selv en gang, før bildet står der ferdig på staffeliet. Da forstår jeg hvorfor bildet ble som det det ble. Det er nesten som om noen bilder skaper seg selv. Jeg kan ikke forklare det annerledes.

Jeg maler kun etter hukommelsen. Der finnes minnebilder fra utallige reiser i inn- og utland fra så langt tilbake som jeg kan huske. Virkelig et rikholdig arkiv å hente ut i fra, og jeg legger stadig til nye inntrykk og ”fotograferer” landskap med mitt indre blikk når jeg er på reiser. På denne utstillingen har jeg med flere motiver fra Nord-Norge, der vi kjørte rundt i bobil i fjor i flere uker. 760 mil med inntrykk ble det. Men fordi jeg kun maler etter hukommelsen, vet jeg ikke alltid nøyaktig hvor bildene ”kommer fra”. De bare dukker opp og jeg lar fargene og følelsene styre.

Det er litt spesielt for meg å vise bildene mine her i helgen, for opprinnelig er jeg jo Oslo-pike, som det het den gangen.” Latteren og livsgleden sitter løst hos den fargerike Drammenskunstneren, som for øvrig alltid går kledd i sort. Vi spør hvorfor? ”Jeg bærer alle fargene inne i meg, og du kan vel tenke deg selv; meg i et fargerikt antrekk!? Det blir bare for mye av det gode.” – Sissel Torp

Åpningstider:
Fredag 21. juli: 15:00 – 19:00 (Utstillingsåpning)
Lørdag 22. juli: 13:00 – 18:00
Søndag 23. juli: 13:00 – 19:00 (Kunstnersamtale kl 15:00)

Salgsutstilling
Gratis inngang

Du finner arrangementet på Facebook her>>

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
torsdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Standup på Klubbscenen
torsdag
20:00

Standup på Klubbscenen

Standup på klubbscenen på Latter. Opplev både norske og internasjonale komikere. Hvert show er unikt.

Eventbilde: “Oppdag havet” – Utstilling på Maritimt museum
fredag
10:00

“Oppdag havet” – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.