Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Little Ladder på SALT hovedbilde
lørdag 
21:00
SALT Art - Music

Little Ladder på SALT

Little Ladder slipper sin debutplate God Bless Little Ladder 17. februar, og kommer til SALT for å markere begivenheten.

Little Ladders bekymrings-rock er lyden av å ha følelsene på utsiden av kroppen, filtrert gjennom skranglegitarer, en suggererende rytmeseksjon, mørke synther og et lydbilde som er både nostalgisk og moderne. Bandet spiller en blanding av indie og alternativ rock, med inspirasjon fra band som Radiohead, Protomartyr og The Strokes, ispedd elementer fra post punk, elektronika og folk, som sammen skaper et unikt univers for lytteren å hengi seg til.

De gjorde seg bemerket med anbefaling fra Urørt for singlene «Taking Over Me» og «Take Off Your Shoes».

Relaterte saker

Eventbilde: Heart & Soul Live
lørdag
18:00

Heart & Soul Live

Hver lørdag er det blues, soul og rock n roll på Smelteverket. Alltid gratis inngang, masse godt i baren og muligheter for å kjøpe med seg mat fra fantastiske Mathallen.

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: SKAAR og bandet inntar Rockefeller!
lørdag
20:00

SKAAR og bandet inntar Rockefeller!

Nå er hun tilbake på sitt mest slagkraftige! Denne våren slipper hun sitt nye album og spiller i den forbindelse sin første headliner-konsert på Rockefeller!