Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Like for Like av William Shakespeare hovedbilde
onsdag 

Like for Like av William Shakespeare

screen-shot-2016-09-20-at-12-47-28-pm

Like for Like av William Shakespeare

En musikalsk komedie om sex, korrupsjon og maktmisbruk.

ENDELIG kommer Shakespeare til Akershus!
Den 12.oktober er det premiere på den HYSTERISKE komedien Like for Like av William Shakespeare. Dette er Shakespeare som du aldri har sett ham før! Med nyskrevet musikk og dertil egnet koreografi, kan du nå se de 8 skuespillerne sjonglere både to og tre roller hver – flere av dem samtidig.

Handlingen utspiller seg i en by hvor lederen sliter med å holde ro og orden blant sine innbyggere. Det innføres lover og regler, som selv lederen selv sliter med å følge, og det oppstår en rekke vanskelige situasjoner som omfatter alt fra korrupsjon, maktmisbruk og sex – kort og godt alt som trengs for å lage en saftig komedie.

Forestillingen har turné rundt omkring i Akershus, Lillestrøm Kultursenter er kun ÉN av flere scener!  Sjekk ut komplett turné med tid og sted her!

 PlakatIllustrasjon_Like-for-like_MariW

Om musikalen

LIKE FOR LIKE byr på et musikalsk lystspill hvor handlingen utspiller seg i en by der en leder sliter med å holde orden blant innbyggerne. Han gir makten til Lederen Angelo som innfører pietistiske og strenge lover. Dette viser seg å være påbud som Lederen selv sliter med å følge.

Det oppstår en rekke komiske situasjoner som omfatter alt fra korrupsjon, maktmisbruk og sex. Hør bare: Claudia dømmes til døden for å ha ligget med sin forlovede Julius, og Madam Overkants bordell blir stengt, samtidig som hennes hallik Pompey, blir ansatt i staten som bøddel. Og alt dette mens alle – inkludert Angelo selv – gjør kur til den vakre Apollonus.

Klarer den virkelige Lederen å redde Claudia fra døden, ved å bytte ut Apollonus med Mariana i siste øyeblikk? Eller vil den enfoldige Konstabel Klang, klare å arrestere Lederen for utuktig omgang med en tallerken fikner? Alt vil bli avslørt i komedien LIKE FOR LIKE!

I året som markerer 400 år for William Shakespeare sin dødsdag, spilles fortsatt hans skuespill med stor aktualitet over hele verden! LIKE FOR LIKE er intet unntak!

screen-shot-2016-09-22-at-1-26-13-am

Produsert av Akershus Teater
Les mer og bestill billetter på www.akershusteater.no

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev forestillingen «Hvorfor barnet koker i polentaen»
fredag
19:30

Opplev forestillingen «Hvorfor barnet koker i polentaen»

Hvorfor barnet koker i polentaen er en 13 år gammel jentes musikalske monolog om livet som sirkusartist.

Eventbilde: Krigens skjebner – på Akershus festning
mandag
19:00

Krigens skjebner – på Akershus festning

En vandreforestilling av og med Ross Kolby om syv skjebner under 2. verdenskrig på Akershus festning.

Eventbilde: Folkeeventyrene – The Musical
fredag
17:00

Folkeeventyrene – The Musical

Asbjørnsen og Moe har fått skrivesperre og begir seg ut på bygda for å søke inspirasjon. Her kan alt skje, så blir med på en ellevill og morsom reise i eventyrland. Like morsom for voksne som for barn.