Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Les Vents Français – Superstjerneblåsekvintett hovedbilde
tirsdag 
19:30
Bærum Kulturhus

Les Vents Français – Superstjerneblåsekvintett

Om det finnes superstjerner blant internasjonale, klassiske blåsere, er flere av Les Vents Français-medlemmene blant dem.

Les Vents Français

Den fransk/sveitsiske blåsekvintetten har medlemmer som fløytist Emmanuel Pahud – anerkjent verden over som en av sitt instruments aller fremste utøvere. Berliner Philharmonikers første-fløytist turnerer verden rundt, gir ut solo-utgivelser på EMI Classics og har stueveggen full av priser og utmerkelser.

Francois Leleux er heller ingen hvem som helst. Ivrige konsertgjengere har kanskje hatt gleden av å oppleve oboisten i utfoldelse som Artist in Residence med Det Norske Kammerorkester. Andre har kanskje hørt ham som soloist med the New York Philharmonic, Berliner Philharmoniker eller Kungliga Filharmonikerna. Fellesnevneren: spill av ypperste klasse og formidlingsevne av de sjeldne.

Klarinettist Paul Meyer, fagottist Gilbert Audin og Radovan Vlatković er av samme kaliber: meritterte, travle på den internasjonale konsertarenaen og etterspurte som solister og ensemblemusikere i studio.

Kvintetten er forsterket med en pianist fra øverste hylle: Éric Le Sage.

Fra Mozart til Hindemith

Når utøverne er i førstedivisjon må konsertprogrammet matche. Det gjør det: publikum får servert et smakfullt utvalg av verk fra Hersant, Hindemith, Mozart, Klughardt og Poulenc. Spennet mellom komponistene er ganske stort – det som binder det hele sammen er, naturlig nok, instrumentasjonen men også utøvernes evne til å omstille seg fra ett utrykk til et annet.

Er du typen som verdsetter perfeksjonert spill og sterk formidlingsevne bør du sette av denne maikvelden til en stund i Les Vents Français’ selskap på Bærum Kulturhus.

Relaterte saker

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Releasekonsert for William Dillner
tirsdag
18:30

Releasekonsert for William Dillner

Han har samlet et storslått band bestående av unge talenter fra Oslos musikkscene, og sammen ønsker de å skape en lun og varm atmosfære, og en kveld du neppe vil glemme.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
torsdag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.