Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Les Vents Français – Superstjerneblåsekvintett hovedbilde
tirsdag 
19:30
Bærum Kulturhus

Les Vents Français – Superstjerneblåsekvintett

Om det finnes superstjerner blant internasjonale, klassiske blåsere, er flere av Les Vents Français-medlemmene blant dem.

Les Vents Français

Den fransk/sveitsiske blåsekvintetten har medlemmer som fløytist Emmanuel Pahud – anerkjent verden over som en av sitt instruments aller fremste utøvere. Berliner Philharmonikers første-fløytist turnerer verden rundt, gir ut solo-utgivelser på EMI Classics og har stueveggen full av priser og utmerkelser.

Francois Leleux er heller ingen hvem som helst. Ivrige konsertgjengere har kanskje hatt gleden av å oppleve oboisten i utfoldelse som Artist in Residence med Det Norske Kammerorkester. Andre har kanskje hørt ham som soloist med the New York Philharmonic, Berliner Philharmoniker eller Kungliga Filharmonikerna. Fellesnevneren: spill av ypperste klasse og formidlingsevne av de sjeldne.

Klarinettist Paul Meyer, fagottist Gilbert Audin og Radovan Vlatković er av samme kaliber: meritterte, travle på den internasjonale konsertarenaen og etterspurte som solister og ensemblemusikere i studio.

Kvintetten er forsterket med en pianist fra øverste hylle: Éric Le Sage.

Fra Mozart til Hindemith

Når utøverne er i førstedivisjon må konsertprogrammet matche. Det gjør det: publikum får servert et smakfullt utvalg av verk fra Hersant, Hindemith, Mozart, Klughardt og Poulenc. Spennet mellom komponistene er ganske stort – det som binder det hele sammen er, naturlig nok, instrumentasjonen men også utøvernes evne til å omstille seg fra ett utrykk til et annet.

Er du typen som verdsetter perfeksjonert spill og sterk formidlingsevne bør du sette av denne maikvelden til en stund i Les Vents Français’ selskap på Bærum Kulturhus.

Relaterte saker

Eventbilde: Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!
mandag
18:00

Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!

Juleballetten over alle! Ingen jul uten: Nøtteknekkeren er tilbake på Hovedscenen, klar for å gjøre adventstiden magisk for liten og stor!

Eventbilde: En julekonsert med Secret Garden – Sacred Night
mandag
18:00

En julekonsert med Secret Garden – Sacred Night

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert i Oslo konserthus.

Eventbilde: Bjørn Tomren – Med et anstrøk av jul
tirsdag
18:30

Bjørn Tomren – Med et anstrøk av jul

Bjørn Tomren inntar Oslo Konserthus med et anstrøk av jul. Med sitt unike utrykk og sin enestående formidlingsevne blir dette en uforglemmelig konsertkveld!