Arrangementet er fullført.

Lenge leve livet hovedbilde
fredag 

Lenge leve livet

800x600-gruppe2

Oslo Nye Centralteatret 27. mai 2015

En musikal større enn Melodi Grand Prix

Velkommen inn i en verden basert på flere hundre norske MGP-tekster. Her ­eksisterer bare kjærlighetslengsel, småtingslykke, dans og moro og fred på jord. Men hva da hvis ordene ikke strekker til, fordi de ikke finnes?

Hovedpersonen Lena – fra en sang med Odd Børre – gjennomgår en eksistensiell krise fordi hun hverken får sagt eller opplevd det hun vil. Lena vil ut, men finner bare siste bussen hjem.

Til dette vanvittige universet er samtlige norske MGP-tekster fra 1960 og frem til i dag gjennomgått og bearbeidet av regissør og dramatiker Åsleik Engmark, meddramatiker Askild Hagen og ­komponist Jon Rørmark. Sangtekstene er tolket og satt sammen på nytt, noe som gir ny dybde til tekst og melodi og – ikke minst – ­øyeblikk av stor komikk.

Resultatet er en musikalsk forestilling for alle som elsker MGP og humor! Både en hyllest – og et sunt spark – til MGP-universet.

Tid fra kl. 19.00

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
torsdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!

Eventbilde: Ny vikingutstilling i Oslo
torsdag

Ny vikingutstilling i Oslo

Ny vikingutstilling i Oslo hvor publikum kan se perfekte rekonstruksjoner av klær og utstyr brukt til hverdags, plyndring og fest.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum
torsdag

«Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.