Arrangementet er fullført.

Lenge leve livet hovedbilde
fredag 

Lenge leve livet

800x600-gruppe2

Oslo Nye Centralteatret 27. mai 2015

En musikal større enn Melodi Grand Prix

Velkommen inn i en verden basert på flere hundre norske MGP-tekster. Her ­eksisterer bare kjærlighetslengsel, småtingslykke, dans og moro og fred på jord. Men hva da hvis ordene ikke strekker til, fordi de ikke finnes?

Hovedpersonen Lena – fra en sang med Odd Børre – gjennomgår en eksistensiell krise fordi hun hverken får sagt eller opplevd det hun vil. Lena vil ut, men finner bare siste bussen hjem.

Til dette vanvittige universet er samtlige norske MGP-tekster fra 1960 og frem til i dag gjennomgått og bearbeidet av regissør og dramatiker Åsleik Engmark, meddramatiker Askild Hagen og ­komponist Jon Rørmark. Sangtekstene er tolket og satt sammen på nytt, noe som gir ny dybde til tekst og melodi og – ikke minst – ­øyeblikk av stor komikk.

Resultatet er en musikalsk forestilling for alle som elsker MGP og humor! Både en hyllest – og et sunt spark – til MGP-universet.

Tid fra kl. 19.00

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev ISÁK på Rockefeller
torsdag
19:00

Opplev ISÁK på Rockefeller

Med tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

Eventbilde: Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken
fredag

Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken

Bli med til Musikkfabrikken – en konsertforestilling for hele familien med dans, animasjonsfilm og fargesprakende orkestermusikk!

Eventbilde: Detektiv Dorotea og det mystiske frøet
fredag
18:00

Detektiv Dorotea og det mystiske frøet

I et livlig og engasjerende univers får barna selv være detektiver og hjelpe Dorotea, barnas egen detektiv!