Arrangementet er fullført.

Lenge leve livet hovedbilde
fredag 

Lenge leve livet

800x600-gruppe2

Oslo Nye Centralteatret 27. mai 2015

En musikal større enn Melodi Grand Prix

Velkommen inn i en verden basert på flere hundre norske MGP-tekster. Her ­eksisterer bare kjærlighetslengsel, småtingslykke, dans og moro og fred på jord. Men hva da hvis ordene ikke strekker til, fordi de ikke finnes?

Hovedpersonen Lena – fra en sang med Odd Børre – gjennomgår en eksistensiell krise fordi hun hverken får sagt eller opplevd det hun vil. Lena vil ut, men finner bare siste bussen hjem.

Til dette vanvittige universet er samtlige norske MGP-tekster fra 1960 og frem til i dag gjennomgått og bearbeidet av regissør og dramatiker Åsleik Engmark, meddramatiker Askild Hagen og ­komponist Jon Rørmark. Sangtekstene er tolket og satt sammen på nytt, noe som gir ny dybde til tekst og melodi og – ikke minst – ­øyeblikk av stor komikk.

Resultatet er en musikalsk forestilling for alle som elsker MGP og humor! Både en hyllest – og et sunt spark – til MGP-universet.

Tid fra kl. 19.00

Relaterte saker

Eventbilde: Jubileumskonsert for Kirsten Flagstad
onsdag

Jubileumskonsert for Kirsten Flagstad

Gratis digital visning! 30. oktober 2020 ble Kirsten Flagstad feiret med en jubileumskonsert, og fra 09. april kan du se konserten i din egen stue.

Eventbilde: Ringnes Brygghus digitale Pop Culture Quiz
onsdag
18:35

Ringnes Brygghus digitale Pop Culture Quiz

Mike og Ringnes Brygghus sin populære digitale Pop Culture Quiz

Eventbilde: «Operasjon Grefsenkollen 1945»
torsdag

«Operasjon Grefsenkollen 1945»

«Operasjon Grefsenkollen 1945» – en familievennlig, koronavennlig, og råspennende friluftsopplevelse basert på virkelige hendelser fra 2. verdenskrig.