Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lenge leve livet hovedbilde
fredag 

Lenge leve livet

800x600-gruppe2

Oslo Nye Centralteatret 27. mai 2015

En musikal større enn Melodi Grand Prix

Velkommen inn i en verden basert på flere hundre norske MGP-tekster. Her ­eksisterer bare kjærlighetslengsel, småtingslykke, dans og moro og fred på jord. Men hva da hvis ordene ikke strekker til, fordi de ikke finnes?

Hovedpersonen Lena – fra en sang med Odd Børre – gjennomgår en eksistensiell krise fordi hun hverken får sagt eller opplevd det hun vil. Lena vil ut, men finner bare siste bussen hjem.

Til dette vanvittige universet er samtlige norske MGP-tekster fra 1960 og frem til i dag gjennomgått og bearbeidet av regissør og dramatiker Åsleik Engmark, meddramatiker Askild Hagen og ­komponist Jon Rørmark. Sangtekstene er tolket og satt sammen på nytt, noe som gir ny dybde til tekst og melodi og – ikke minst – ­øyeblikk av stor komikk.

Resultatet er en musikalsk forestilling for alle som elsker MGP og humor! Både en hyllest – og et sunt spark – til MGP-universet.

Tid fra kl. 19.00

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
lørdag
13:30

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!

Eventbilde: Liv & Røre Triadens sportskalender 2023
lørdag
16:00

Liv & Røre Triadens sportskalender 2023

Liv & Røre Triaden – en ny leke- og boltreplass for voksne – midt i hjerte av Lørenskog, et steinkast unna Oslo.