Arrangementet er fullført.

Legofestival på Teknisk museum hovedbilde
lørdag 
Teknisk museum

Legofestival på Teknisk museum

LEGOFESTIVALEN 2018 / BUILD THE CHANGE

Velkommen til Lego-festivalen 2018! Fram til 21. oktober arrangeres årets store arrangement for klossete barn og voksne! Årets tema er LEGO LOVE – vis oss hva du elsker i LEGO!

Finn arrangementet på facebook

BYGGETIDER
Åpen byggesone fra kl. 13 på hverdagene i perioden

11.00 – 17.00 LEGO LOVE
Vis oss hva du elsker i Lego! Bygg bestevenner og favorittbamser, eller hva med favoritthobbyen din? Vi har et tonn med byggeklosser som du kan boltre deg i. Bli med på høstens store kjærlighetshistorie:#Legofestivalen2018.

11.00 – 17.00 BRIKKELAUGET
Bli inspirert av voksne, lekne Legoentusiaster som brenner for konstruksjonene sine. Står du litt fast i byggingen? Få kyndig veiledning av Brikkelaugets eksperter. Gå heller ikke glipp Brikkelaugets Legoutstilling.

11.00 – 17.00 LEGOGRAFFITI
Lag graffiti med Lego. Vi har hengt opp plater på veggene du kan «tagge» med klosser.

13.00 LEGOPREMIE
Hver helg trekker vi heldige vinnere av flotte byggesett.

13.00 VITENSHOW
Bli inspirert av overraskende triks med såpebobler, kjemi og flytende nitrogen! Se flammer, røyk, heksemel og vulkanbobler! Kanskje blir du truffet av en røykkanon? Passer for familier.

14.00 THE LEGO MOVIE
En helt vanlig Legominifigur, som ved en feiltagelse blir tatt for å være den fantastiske MasterBuilder, blir vervet sammen med noen av verdens største helter for å stoppe en ond tyrann fra å lime universet sammen. Passer for alle.

15.00 LEGO WEDO
Bygg din egen tegnerobot i LEGO WeDo. Ved hjelp av motorer og sensorer kan du lage en tegnerobot som du selv kan styre fra en iPad. Byggesettet gir en superenkel introduksjon til programmering og robotikk, og er en fin aktivitet hele familien kan gjøre sammen. Passer for barn fra ni år. Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken
fredag

Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken

Bli med til Musikkfabrikken – en konsertforestilling for hele familien med dans, animasjonsfilm og fargesprakende orkestermusikk!

Eventbilde: Detektiv Dorotea og det mystiske frøet
fredag
18:00

Detektiv Dorotea og det mystiske frøet

I et livlig og engasjerende univers får barna selv være detektiver og hjelpe Dorotea, barnas egen detektiv!

Eventbilde: Kommunikasjon og livsmestring
lørdag

Kommunikasjon og livsmestring

Denne lørdagen kan du kan du prøve teknologi som øyestyring, bryterstyring og grafisk tegnstøtte på Teknisk museum i Oslo.