Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

LEGO-festival på Teknisk museum i høstferien! hovedbilde
mandag 
Teknisk museum

LEGO-festival på Teknisk museum i høstferien!

ntso

LEGO-festivalen går i år av stabelen tre helger på rad fra 23. september og høstferien uke 40, fra 2. – 8. oktober.

Det er klart for den 10. LEGO-festivalen på rad på Teknisk museum. Byggefesten med et tonn av de små plastklossene er blitt en av de mest populære tradisjonene på museet, og vi gleder oss stort! Temaet i år er BUILD THE CHANGE. Her kan du boltre deg og bygge fremtidens oppfinnelser. Hvordan tror du fremtiden vil se ut? I tillegg til dine egne byggverk kan du bygge på en felles legovegg. Tre helger på rad og hele høstferien er viet LEGO. Flyhallen blir under festivalen gjort om til byggesone. Her kan du se lage dine egne konstruksjoner, og bli inspirert av andres.

Hva slags konstruksjoner du vil lage av de firkantede klossene er selvfølgelig opp til deg selv. Er det en heis uten knapper, en superdatamaskin som redder verden eller nøkler som aldri forsvinner? Vi vil se hva du lager! Hver helg trekker vi heldige vinnere av flotte Legosett! Husk å skrive navn, alder og tlf.nr på byggeprosjektet ditt! De voksne super-LEGO-byggerne i Brikkelauget er til stede i helgene og viser frem hva kreativitet, nøye planlegging og noen tusen timers LEGO-bygging kan gi av fantastiske resultater. Kanskje kan du få noen byggetips? Gå heller ikke glipp av museets store vitenshow og selvfølgelig viser vi også Legofilmen.
Vi gleder oss!

Ukedagene i høstferien uke 40, fra 2. – 6. oktober:

11.00 – 17.00 Byggesonen. Hvordan ser fremtiden ut: Har Mars blitt kolonisert? Kjører vi flyvende biler? Vi har et tonn med Legoklosser. Vis oss hva du tenker med Legokonstruksjonene dine! Festivalområdet finner du i Flyhallen, rett ved glassheisen. Passer for alle.
11.00 – 17.00 LEGO-vegg. Hva skjer når mange mennesker bygger på én Legofigur? Vi har bygget en svær vegg du kan sette Legoklossene dine på! Flyhallen, rett ved glassheisen. Passer for alle.
13.00 The LEGO movie. En helt ordinær legominifigur, som ved en feiltagelse blir tatt for å være den fantastiske MasterBuilder, blir rekruttert sammen med noen av klodens største helter for å stoppe en ond legotyrann fra å lime hele universet sammen. Amfiet i Flyhallen, ved den blå trikken.
12.30 og 14.00 Vitenshow Se museets store Vitenshow med bobler, gass og smell! Auditoriet, ned trappa ved kafeen. Begrenset plass, passer for alle.
OBS: Egne åpningstider i uke 40, 11-18, mandag 09. oktober 0900-1600.

Program i helgene:

Legohelg 23. – 24. september.
Legohelg 30. 09. – 01. 10.
Legohelg 07. – 08. oktober

SJEKK UT ALLE BYGGETIDENE UNDER FESTIVALEN:

23.-24. sep.: Helgeprogram med LEGO (11-17)
30. sep.-1. okt.: Helgeprogram med LEGO (11-17)
2. okt.-6. okt.: Høstferie med LEGO (uten Brikkelauget) (11-17)
7. okt.-8. okt.: Helgeprogram med LEGO. Vitenshow utgår (11-17)
9. okt.: Mandagsåpent museum grunnet høstferie i andre fylker. LEGO-bygging mellom 10 og 15.00
10. okt.-12. okt.: LEGO-bygging mellom 13 og 15.00.
12. okt.: LEGO-Sent (18 år, eget arrangement på FB kommer)

 

Relaterte saker

Eventbilde: «Orfeus’ trøst» – opera for babyer
fredag
13:00

«Orfeus’ trøst» – opera for babyer

En operaopplevelse for barn i alderen 0–3 år!

Eventbilde: Døden på Oslo S – en musikal av Égal teater
fredag
18:00

Døden på Oslo S – en musikal av Égal teater

Døden på Oslo S, en musikal basert på spillefilmen og bøkene av Ingvar Ambjørnsen med samme navn.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestival 2024
lørdag
00:00

Oslo Vegetarfestival 2024

Bli med på en drømmehelg med fantastisk god mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter og fantastiske mennesker!