Søk i Aktiv i Oslo

“Leave. Two. House” på Dansens hus hovedbilde

“Leave. Two. House” på Dansens hus

Danseforestillingen "Leave.Two.House" vises på Dansens hus

Som i en drøm beveger «Leave. Two. House» seg i grenselandet mellom det konkrete og abstrakte, det faktiske og opplevde.

To kvinner sitter foran en dør på hver sin krakk. Dørens utforming gir et ambivalent inntrykk av både ute og inne, og tyve utstoppede kråker er med på å forsterke rommets  tvetydighet. Kråkene sitter på terskelen mellom ute og inne, mellom det faktiske og det opplevde. I rommet er det mange krakker. Har flere vært her for så å forlate stedet? Vi hører skritt bakenfor døren Kommer det noen for å hente de to kvinnene ut? Prøver noen å komme inn til dem?

”Remember me” synges det i Purcells arie fra «Dido og Aneas», uendelig vakkert og uendelig trist. Husk meg, klager sangeren, i denne sammenhengen en oppfordring til vår kollektive glemsel, alle de historier og tragedier vi stenger inne bak en dør.

Spilleplan:

  • Ons 26 Sep 19:00
  • Tor 27 Sep 19:00
  • Fre 28 Sep 19:00


Relaterte saker

Eventbilde: Kontaktlek 3-6 år
lørdag
12:00

Kontaktlek 3-6 år

Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets og den voksnes kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen.

Eventbilde: HOETELL med Silje & Christine
lørdag
23:00

HOETELL med Silje & Christine

Forvent rap, forvent trap, forvent R&B, bass og baddies når Christine Dancke og Silje Larsen Borgan spiller opp til dans som Hoetell!