Arrangementet er fullført.

Lauv (US) – Fri alder hovedbilde
søndag 
18:00
Parkteatret

Lauv (US) – Fri alder

 

Lauv (US)

Supp: Jeremy Zucker (US)

Låta «I Like Me Better» har vært på alles lepper det seneste året, og Lauv har på rekordtid blitt et husholdsnavn. 29. april spiller han Yngling-konsert på Parkteatret i Oslo, med fri aldersgrense!

Etter å ha plukket opp gitaren og lært seg selv å spille piano, startet Ari Leff et solo-indieelektronika-prosjekt mens han studerte musikkteknologi ved New York University. Der ble han signert til Prescription Songs, og i dag har den L.A.-baserte sangeren, låtskriveren og produsenten flere millioner streams på samvittigheten.

Med sin direkte ærlighet og nedtonede fusjon av R&B og indiepop, ble singelen «The Other» Leffs store gjennombrudd som Lauv. EPen «Lost in the Light» ble sluppet uten noe stort plateselskap i ryggen, men klatret raskt til #11 på Spotify-listen Today’s Top Hits og har i dag over 100 millioner streams. «I Like Me Better» passerte samme svimlende antall i løpet av bare tre måneder, og har med sin selvutleverende tekst og intime vokal introdusert Lauv også i et mer oppstemt musikalsk format.

Siden slippet av «The Other» har Lauv nådd Spotify Top 20 i over ni land og vært på iTunes-listene i 33 land – alt mens han har operert som uavhengig artist. Foruten å produsere egne hits, har han hatt en finger med i spillet hos andre store artister, som på Charli XCX’ «Boys» og Cheat Codes’ «No Promises» (feat. Demi Lovato). Og etter sommerens utsolgte USA-turné, er Lauv klar som oppvarmer på Ed Sheerans Asia-turné denne høsten.

Ved å være åpen og ærlig i låtene sine håper Lauv å oppmuntre andre til å være tilfreds med hvem de er og hva de føler. Mer enn noe annet er det hva som driver ham til å lage musikk.

lauvsongs.com
facebook.com/lauvsongs

Support: Jeremy Zucker (US)

21 år gamle Jeremy Zucker fra New Jersey lager frodige, soundtrack-aktige lydlandskaper med luftige beats, inspirert av Jon Bellion, Blackbear, EDEN, Bon Iver og Wet. Sommeren 2015 ga han ut sin første EP, «Beach Island», som la grunnlaget for en stadig voksende fanskare. Etter hitsingler som «‘Bout It», Blackbear-remiksede «Heavy» og «talk is overrated», slapp han nylig sin fjerde EP «idle», den første på storselskapet Republic.
facebook.com/jeremyzuckermusic
soundcloud.com/jeremyzucker

Billetter kr. 225,- + avg.

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Dance With A Stranger
fredag
20:00

Dance With A Stranger

I september får du oppleve herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave.

Eventbilde: Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus
torsdag
19:30

Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.