Søk i Aktiv i Oslo

Lars Bremnes @SALT hovedbilde
søndag 
18:00
SALT Arena

Lars Bremnes @SALT

Lars Bremnes slapp i mars 2020 albumet «Spelle for de gale». Tittelsporet, den originale historien om vennskap, musikk og fordommer har nådd hele landet gjennom Norges største radiokanal P1. De nye sangene fra albumet blir sentrale i konserten kombinert med håndplukkede viser fra hans åtte tidligere plateutgivelser. Nå er tiden kommet for å spille for levende mennesker igjen, og med seg til SALT i sommer har Lars med seg bandet sitt.

Lars Bremnes debuterte med platen «Stjernesukkertøy» i 1994, og har siden den gang sluppet 8 album under eget navn. I tillegg har han også gitt ut to album med søsknene Kari og Ola Bremnes.Gjennom «Hver gang vi møtes» i 2019 fikk publikum over hele landet ørene opp for hans sanger. Sammen med Maria Haukaas Mittet turnerte han hele Norge i 2019, og sammen fremførte de to mer enn 60 konserter. Lars har vunnet to Spellemannpriser i kategorien vise og viser/viserock, samt Prøysenprisen i 2009.

Aldersgrense 20 år.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Rossman @SALT
onsdag
19:30

Rossman @SALT

En kombinasjon av gode, ofte morsomme tekster og en rå spilleglede med et band som gir assosiasjoner til The Band og The E-Street band, gjør at dette er en populær og humørfylt konsertopplevelse for folk flest som liker god musikk.

Eventbilde: Agnostic Front @SALT
onsdag
20:00

Agnostic Front @SALT

Agnostic Front er kjent som «the godfathers of hardcore». Påvirket av punk-ånden, fant Agnostic Front raskt sin helt unike sound, dominert av fengende melodier, karakteristisk og aggressiv tromming – toppet med Roger Mirets vokal.

Eventbilde: Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!
torsdag
17:00

Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!

Du som er ung (13–18 år) i Oslo inviteres til en kveld stappfull av musikk, læring og moro!