Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lars Bremnes @SALT hovedbilde
søndag 
18:00
SALT Arena

Lars Bremnes @SALT

Lars Bremnes slapp i mars 2020 albumet «Spelle for de gale». Tittelsporet, den originale historien om vennskap, musikk og fordommer har nådd hele landet gjennom Norges største radiokanal P1. De nye sangene fra albumet blir sentrale i konserten kombinert med håndplukkede viser fra hans åtte tidligere plateutgivelser. Nå er tiden kommet for å spille for levende mennesker igjen, og med seg til SALT i sommer har Lars med seg bandet sitt.

Lars Bremnes debuterte med platen «Stjernesukkertøy» i 1994, og har siden den gang sluppet 8 album under eget navn. I tillegg har han også gitt ut to album med søsknene Kari og Ola Bremnes.Gjennom «Hver gang vi møtes» i 2019 fikk publikum over hele landet ørene opp for hans sanger. Sammen med Maria Haukaas Mittet turnerte han hele Norge i 2019, og sammen fremførte de to mer enn 60 konserter. Lars har vunnet to Spellemannpriser i kategorien vise og viser/viserock, samt Prøysenprisen i 2009.

Aldersgrense 20 år.

 

Relaterte saker

Eventbilde: I signet juletid – Julekonsert med Den norske Studentersangforeningen
søndag
19:00

I signet juletid – Julekonsert med Den norske Studentersangforeningen

Få deg et avbrekk fra julestria, len deg tilbake og nyt en stemningsfull julekonsert med Den norske Studentersangforening!

Eventbilde: PUST – Julero
søndag
19:00

PUST – Julero

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk. I 2023 er det 20 år siden PUST ble etablert som ensemble, og julekonsertene inngår i gruppas jubileumsfeirring.

Eventbilde: Magnolia Jazzbands julejazzkonsert
søndag
19:00

Magnolia Jazzbands julejazzkonsert

Magnolia Jazzbands tradisjonsrike og svært populære julejazzkonsert i Oslo Konserthus!