Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lanseringsfest Fletta kunstmagasin #002 hovedbilde
lørdag 
18:00

Lanseringsfest Fletta kunstmagasin #002

ntso

Unge kunstnere flettes sammen – LIVE på Punkt!

Fletta kunstmagasin lanserer utgivelsen av sin andre utgave, og inviterer deg i den anledning til en sprakende lanseringsfest. Festen finner sted lørdag 2. september kl. 18:00 på Punkt (Forneburingen 200, 1364 Fornebu).

Dette er første anledning til å få tak i et eksemplar av Fletta kunstmagasin #002 – helt gratis! Kvelden blir fylt av live-musikk, performancekunst, slam-poesi, og mange andre innslag som avdukes i løpet av kvelden. Det serveres vin, enkel mat, og det er gratis inngang.

Fletta kunstmagasin favner i sin andre utgave foto, tegning, maleri, essays, dikt, intervjuer og noveller. Fletta skal være en plattform der unge kunstnere kan få uttrykke seg, også de under høgskolealder, uavhengig av bakgrunn og kunstform. I tillegg til å være et magasin, er noe av tanken at Fletta skal være en møteplass der man kan inspirere og utfordre hverandre.

“Det startet som en idé med utgangspunkt i at det er vanskelig for unge og uetablerte kunstnere å bli sett i den etablerte kunstverdenen.”
— Kaja Josefine Larsen

Fletta kunstmagasin ble startet september 2016 som en forlengelse av kulturhelgen «Over gangen». Forrige lanseringsfest ble holdt i januar 2017 på Avd. Frysja. Da malte deltakerne vegger og gulv, og alle magasinene ble distribuert i løpet av kvelden. Magasinet er finansiert av Trafo.no, Frifond og diverse bidragsytere. Organisasjonen er non-profit, og har en flat struktur.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
onsdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: The Well Summer Club
onsdag
00:00

The Well Summer Club

Ser du etter et flott sted å slappe av, sole deg, bade, spise, drikke og bare ha det bra i sommer? Opplev herlig beach club-stemning på The Well, bare 15 minutter fra Oslo.

Eventbilde: Sommerstandup 2024
torsdag
18:30

Sommerstandup 2024

På Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær!