Arrangementet er fullført.

Lanseringsfest Fletta kunstmagasin #002 hovedbilde
lørdag 
18:00

Lanseringsfest Fletta kunstmagasin #002

ntso

Unge kunstnere flettes sammen – LIVE på Punkt!

Fletta kunstmagasin lanserer utgivelsen av sin andre utgave, og inviterer deg i den anledning til en sprakende lanseringsfest. Festen finner sted lørdag 2. september kl. 18:00 på Punkt (Forneburingen 200, 1364 Fornebu).

Dette er første anledning til å få tak i et eksemplar av Fletta kunstmagasin #002 – helt gratis! Kvelden blir fylt av live-musikk, performancekunst, slam-poesi, og mange andre innslag som avdukes i løpet av kvelden. Det serveres vin, enkel mat, og det er gratis inngang.

Fletta kunstmagasin favner i sin andre utgave foto, tegning, maleri, essays, dikt, intervjuer og noveller. Fletta skal være en plattform der unge kunstnere kan få uttrykke seg, også de under høgskolealder, uavhengig av bakgrunn og kunstform. I tillegg til å være et magasin, er noe av tanken at Fletta skal være en møteplass der man kan inspirere og utfordre hverandre.

«Det startet som en idé med utgangspunkt i at det er vanskelig for unge og uetablerte kunstnere å bli sett i den etablerte kunstverdenen.»
— Kaja Josefine Larsen

Fletta kunstmagasin ble startet september 2016 som en forlengelse av kulturhelgen «Over gangen». Forrige lanseringsfest ble holdt i januar 2017 på Avd. Frysja. Da malte deltakerne vegger og gulv, og alle magasinene ble distribuert i løpet av kvelden. Magasinet er finansiert av Trafo.no, Frifond og diverse bidragsytere. Organisasjonen er non-profit, og har en flat struktur.

Relaterte saker

Eventbilde: Julemarked i Botanisk hage
lørdag
11:00

Julemarked i Botanisk hage

Botanisk hages Venner ønsker igjen velkommen til sitt tradisjonelle julemarked ved Tøyen hovedgård.

Eventbilde: Barnas lørdag: Byttedag for leker
lørdag
12:00

Barnas lørdag: Byttedag for leker

Lyst på nye leker? Opptatt av gjenbruk? Da er byttedag noe for deg!

Eventbilde: Omvisninger på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe å gjøre i Oslo? Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj!