Arrangementet er fullført.
Tirsdag 11 oktober inviterer Kulinarisk Akademi og Gursli Berg Forlag til lanseringsfest av sin nye kokebok; Kok og Stek. En bok der teknikker er i fokus.
Vi har gleden av å invitere deg til en hyggelig og kunnskapsrik lansering der Kulinarisk Akademi sine kokker demonstrerer og viser utvalgte teknikker fra boken i våre kjøkken. Du som gjest får servert små retter i alle kjøkken og kan stille spørsmål til teknikkene.
Tid:18:00-21:00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen ( 2. etasje i Oslos Mathall)
Adresse: Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per deltager: 499,-
Pris: Kunkroner 499,- alt inkludert, også boken!
NB! Etter boklanseringen vil det også følge et eget tilsvarende kurs hvor du får muligheten til å lære å lage maten selv. Kokkene gir deg alle sine beste tips og triks slik at du kan nyte utsøkte retter i komforten av ditt egen hjem og være stolt av at du selv er mesterkokken!
På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett.
Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!
Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.