Arrangementet er fullført.
Tirsdag 11 oktober inviterer Kulinarisk Akademi og Gursli Berg Forlag til lanseringsfest av sin nye kokebok; Kok og Stek. En bok der teknikker er i fokus.
Vi har gleden av å invitere deg til en hyggelig og kunnskapsrik lansering der Kulinarisk Akademi sine kokker demonstrerer og viser utvalgte teknikker fra boken i våre kjøkken. Du som gjest får servert små retter i alle kjøkken og kan stille spørsmål til teknikkene.
Tid:18:00-21:00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen ( 2. etasje i Oslos Mathall)
Adresse: Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per deltager: 499,-
Pris: Kunkroner 499,- alt inkludert, også boken!
NB! Etter boklanseringen vil det også følge et eget tilsvarende kurs hvor du får muligheten til å lære å lage maten selv. Kokkene gir deg alle sine beste tips og triks slik at du kan nyte utsøkte retter i komforten av ditt egen hjem og være stolt av at du selv er mesterkokken!
Cecilie Rønning inviterer musikervenner til operaaften: Dèsirèe Baraula, mezzosopran og Markus Kvits, klaver.
Billetten inkluderer enkel matservering.
Matlagingskurs hjemme på ditt eget kjøkken! I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.
Vinkurs hjem i stua! I løpet av ca 1,5 time vil du få en god teoretisk innføring og smake to spennende viner.