Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lansering av Kok og Stek hovedbilde
tirsdag 
18:00

Lansering av Kok og Stek

Screen Shot 2016-08-31 at 1.47.17 PM

Tirsdag 11 oktober inviterer Kulinarisk Akademi og Gursli Berg Forlag til lanseringsfest av sin nye kokebok; Kok og Stek. En bok der teknikker er i fokus.

Vi har gleden av å invitere deg til en hyggelig og kunnskapsrik lansering der Kulinarisk Akademi sine kokker demonstrerer og viser utvalgte teknikker fra boken i våre kjøkken. Du som gjest får servert små retter i alle kjøkken og kan stille spørsmål til teknikkene.

Tid:18:00-21:00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen ( 2. etasje i Oslos Mathall)
Adresse: Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per deltager: 499,-

Dette får du oppleve:

  • Det blir servert aperitiff og appetittvekkere ved ankomst
  • Kokkene på Kulinarisk Akademi demonstrerer ulike koke- og steketeknikker og serverer en rekke smaksprøver fra boken
  • Du får smake Kulinarisk Akademi sin nye hvitvin av druen Grüner Veltliner, samt andre røde og hvite viner til de ulike smaksprøvene. Det blir også en bar hvor man kan kjøpe masse godt
  • Du får med deg den nye kokeboken Kok & Stek av Kulinarisk Akademi (verdi kr. 399,-). når du går, og du kan få den signert av Kulinarisk Akademi sine kokker om du ønsker. Her er det over 200 oppskrifter, og de viktigste teknikkene for varmebehandling av kjøtt, fisk, frukt og grønt presenteres steg for steg på en pedagogisk god måte

Pris: Kunkroner 499,- alt inkludert, også boken!

NB! Etter boklanseringen vil det også følge et eget tilsvarende kurs hvor du får muligheten til å lære å lage maten selv. Kokkene gir deg alle sine beste tips og triks slik at du kan nyte utsøkte retter i komforten av ditt egen hjem og være stolt av at du selv er mesterkokken!

Les mer om lanseringen>>
Les mer om matkurset>>

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på omvisning i Operaen
søndag
12:00

Bli med på omvisning i Operaen

På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett. 

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.