Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Pop-up kjøkken på Nedre Løkka hovedbilde
onsdag 

Pop-up kjøkken på Nedre Løkka

Cocktailbar på Grünerløkka lar deg smake på alle verdens retter

Nå har Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge lanserert sitt pop-up-konsept, hvor gjester kan prøve en meny som stadig er i endring, akkompagnert av spesialtilpassede cocktails. Cocktailbaren som åpnet i desember er den første i sitt slag som lar andre aktører eksperimentere med sine matkonsepter fra deres pop-up-kjøkken i hjertet av Oslo.

Pop-up-restauranter er i vinden som aldri før internasjonalt, og i løpet av de siste årene har også trenden etablert seg mer og mer her til lands. Nedre Løkka Cocktailbar og Lounge vil nå ta del i denne kulinariske innovasjonen gjennom å la både etablerte og uetablerte aktører servere gjestene matretter fra deres pop-up-kjøkken. I mars er det Publico som inntar kjøkkenet.

Les mer om Publico her>>

— Gjennom å lansere et pop-up-kjøkken gir vi gjestene muligheten til å prøve nye, spennende matkonsepter hver måned. Vi kickstarter med aktører som allerede har etablert seg andre steder i Oslo, men er også i kontakt med unge gründere som driver såkalte foodtrucks, noen utenlandske restauranter som vurderer å etablere seg i Oslo, samt andre kokketalenter. Vårt pop-up-kjøkken er ment for alle, sier Kim Søyland, eier av Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge.

Nye aktører hver måned

Hver aktør vil holde til i lokalene på Nedre Løkka i fire uker, med to ukers pause mellom hver aktør. Den latin-amerikanske restauranten Aymara er første aktør ut som får servere gjestene i Thorvald Meyers Gate 89. Deretter følger de nyetablerte restaurantene Publiko og Trio Mat.

— Vi er takknemlige for at Nedre Løkka Cocktailbar åpner dørene for oss, og er spente på å teste rettene våre fra en ny lokasjon. Her skal vi rullere med en mindre meny bestående av tre mellomstore retter de første to ukene, og deretter teste tre nye retter de to påfølgende ukene. Fellesnevnerne for maten vi serverer er syre, chili og friskhet. Disse smakseksplosjonene blir akkompagnert av en spesialsydd cocktailmeny, noe vi tror blir en uslåelig kombo, forteller Kim Daniel Mikalsen, kjøkkensjef ved Aymara Cocina Latina.

Spennende cocktailvarianter

Siden åpningen i desember, har de servert cocktailer som normalt sett nytes alene, men nå vil også cocktailmenyen skreddersys etter hvilke smaker som serveres fra pop-up-kjøkkenet.

— Når første aktør er på plass, vil vi også tilpasse drinkene etter hva som serveres fra kjøkkenet. Cocktailmenyen vil rullere på samme måte som matrettene, slik at våre gjester kan nyte det unike samspillet mellom mat og drikke. Når Aymara er på plass vil vi for eksempel servere drinker som passer godt til smaker som står sentralt i deres kjøkken, blant annet kokos, koriander, lime og eksotiske frukter, sier Andreas Gullbrandsson, barsjef ved Nedre Løkka Cocktailbar.

Her kan du lese mer om Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge. 

Relaterte saker

Eventbilde: Lekter’n Festival 2023
fredag
14:00

Lekter’n Festival 2023

Ta med deg dine beste venner og bli med på en rå fest på bryggekanten!

Eventbilde: Afterwork med DJ på Gastroteket!
fredag
16:00

Afterwork med DJ på Gastroteket!

Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.

Eventbilde: Ølcruise med Christian Radich
fredag
17:15

Ølcruise med Christian Radich

Det ønskes velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Om bord blir det ølforedrag med smaking med Espen Smith, en av Norges fremste og mest profilerte ølkjennere. Dette blir en fantastisk kveld på fjorden!