Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

LAIBACH – ‘Love Is Still Alive’ Tour 2022 hovedbilde
onsdag 
20:00
Sentralen

LAIBACH – ‘Love Is Still Alive’ Tour 2022

«Love is Still Alive» er en sang som ble skrevet til si-fi komedien «Iron Sky – The Coming Race». Filmen, og sangen, presenterer en apokalyptisk visjon om jordens undergang. Bare en liten gruppe mennesker har overlevd og de cruiser nå rundt i universet på vei til Mars, hvor de vil opprette en koloni.

I begynnelsen av 2021 så vil Laibach endelig gi ut soundtracket til denne filmen. «Love is Still Alive» vil også bli gitt ut som en EP, med hele syv forskjellige versjoner av sangen. Laibach kommer til å fremføre noen av disse veldig forskjellige versjonene live.

Laibach kommer også med en til utgivelse i begynnelsen av 2021. Albumet «Wir sind das Volk», som ble laget til musikalene med samme navn, bygger på tekstene til den tyske poeten Heiner Müller. Musikalen hadde en suksessfull premiere på HAU Theatre i Berlin i februar 2020. Men de rakk kun å gjennomføre 3 forestillinger før pandemien satte en stopp for alt av konserter.

Laibach kommer til å fremføre ett utvalg av sanger fra musikalen på konserten på Sentralen. Du kan også forvente flere overraskelser og historiske hits fra deres 40 års repertoar.

OBS: Denne konserten er flyttet fra 2022 til 1. februar 2023. Kjøpte billetter gjelder på ny dato.

Relaterte saker

Eventbilde: Noora Noor til Bysommer
torsdag
21:00

Noora Noor til Bysommer

Etter en god stund stillhet er Noora Noor endelig tilbake med ny musikk – og i sommer kan du oppleve henne på Bysommer.

Eventbilde: Drøbak Havnefestival 2024
fredag
14:00

Drøbak Havnefestival 2024

Det vil bli spennende aktiviteter og underholdning til både barn og voksne på dagtid. Mens kveldene blir viet til feelgood og gode rytmer ved fjorden fra spennende artister fra hovedscenen.

Eventbilde: Sommerkonserter på Frogner hovedgård
søndag
14:00

Sommerkonserter på Frogner hovedgård

Ole Böhn inviterer til en rekke konserter med dyktige musikere fra inn- og utland på Frogner hovedgård i sommer.