Søk i Aktiv i Oslo

«LAGET PÅ 24 TIMER» – et humorshow hovedbilde
lørdag 
15:30
SALT Arena

«LAGET PÅ 24 TIMER» – et humorshow

LAGET PÅ 24 TIMER – En forestilling vi begynte på i mai

I samarbeid med Ylva og Jonas har Emma og Thomas har laget humorshow. Brudd og bruddstykka, men med glidende overganger, prøver vi å legge frem et fresht og nedpå konsept for dem med kalvbeinte bein.

Dans er gøy i møte med teateret. Ylva har flere år fra Bårdar da hun hadde kunst og vitenskap som valgfag, så hun er god på dans. Thomas lærte seg stepping da han prøvde seg som Elder Cunningham i Book of Mormon på Det Norske Teatret. Han kom ikke videre. Emma har studert utviklingsstudier, og står for den politiske brodden i dette upolitiske showet. Toppet med Jonas’ sangstemme fra Valler Kulturhus, er dette en slåelig kombo.24 timer er lite tid hvis man starter allerede fra mai.

Med totalt fravær av tillatelse fra foreldre braser vi oss inn i Salt for å danse, gjøgle, preike og tjohei! Tjena!

ID: 18 år

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Humlevandring i Botanisk hage
tirsdag
17:00

Humlevandring i Botanisk hage

En humle er rund, lodden, trivelig og lett å bli glad i! Kom og lær hvordan du kan hjelpe dem!

Eventbilde: Mjød og mal
tirsdag
18:00

Mjød og mal

Et helt nytt konsept på SALT: Mjød og mal! Her blir hver deltaker tildelt et blankt lerret, og veiledet gjennom prosessen å skape sitt eget mesterverk man kan ha med hjem å henge på veggen.