Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

«LAGET PÅ 24 TIMER» – et humorshow hovedbilde
lørdag 
15:30
SALT Arena

«LAGET PÅ 24 TIMER» – et humorshow

LAGET PÅ 24 TIMER – En forestilling vi begynte på i mai

I samarbeid med Ylva og Jonas har Emma og Thomas har laget humorshow. Brudd og bruddstykka, men med glidende overganger, prøver vi å legge frem et fresht og nedpå konsept for dem med kalvbeinte bein.

Dans er gøy i møte med teateret. Ylva har flere år fra Bårdar da hun hadde kunst og vitenskap som valgfag, så hun er god på dans. Thomas lærte seg stepping da han prøvde seg som Elder Cunningham i Book of Mormon på Det Norske Teatret. Han kom ikke videre. Emma har studert utviklingsstudier, og står for den politiske brodden i dette upolitiske showet. Toppet med Jonas’ sangstemme fra Valler Kulturhus, er dette en slåelig kombo.24 timer er lite tid hvis man starter allerede fra mai.

Med totalt fravær av tillatelse fra foreldre braser vi oss inn i Salt for å danse, gjøgle, preike og tjohei! Tjena!

ID: 18 år

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Musikk-quiz med Willy
fredag
18:00

Musikk-quiz med Willy

Vitenparkens kjøkkensjef elsker musikk og inviterer alle musikkelskere til å utfordre seg selv hver andre fredag i måneden klokken 18:00!

Eventbilde: Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen
fredag
18:30

Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen

Analog Champagne er Martin Beyer-Olsens første soloshow! Ta med deg vennegjengen og start det nye året med standup og mye latter.