Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Slik lager du perfekte cocktails hovedbilde
torsdag 
19:00
Bar Bastard

Slik lager du perfekte cocktails

Det er lenge siden cocktails bare var små paraplyer, sterke farger og kunstige tilsetninger, heldigvis! Nå handler det om nøyaktig tilmålte enheter av godt brennevin, vin eller øl sammen med gode råvarer i form av frukt, grønt og krydder som virkelig kan by på spennende smaker.

Men det å lære seg å mikse gode drinker eller å bli en “mixologist”, som de beste bartenderne kalles, krever mye og lang trening.

Barsjef og mixologist i Bølgen & Moi, Eirik Ugelstad, vil lære deg det du trenger og litt til for å imponere med cocktails på hjemmebane. Eirik har en lang karriere bak seg som bartender og har de siste åtte årene vært en av Bølgen & Mois fremste nøkkelpersoner med bar som spesialområde.

Bar Bastard på Bølgen & Moi Tjuvholmen.
På dette kurset får du virkelig prøvd deg frem og lært mer om det å mikse en perfekt drink. Både klassiske og mer moderne cocktails står på menyen.

Pris: Kroner 650,- pr. person.

Meld deg på her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Yoga på fjorden
tirsdag
07:00

Yoga på fjorden

Unn deg en yogaøkt med en unik utsikt over Oslofjorden. Start dagen din på en avslappende måte og nyt en sunn frokost før resten av dagen begynner.

Eventbilde: Studentkvelder på OCHE
tirsdag
16:00

Studentkvelder på OCHE

Hver tirsdag fra 16.00 til midnatt vil Oche skjemme bort dere studenter! Samle studiekameratene dine og nyt deres spesialtilbud.

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.