Arrangementet er fullført.

Lag sushi selv! For barn mellom 10 og 12 år hovedbilde
tirsdag 

Lag sushi selv! For barn mellom 10 og 12 år

468_2014_09_25_223445

Geitmyra matkultursenter for barn – Tirsdag 2. desember 2014

Veldig mange av de som er glade i sushi kjøper denne ferdig laget, men hvorfor ikke lage den selv? Med litt grunnleggende kunnskap om råvarene er det med sushi som med annen mat; selvgjort er velgjort!

Kursholder Arne Austbø er dreven på dette. Han begynte å lage mat i 12-års alderen og har nå laget sushi i mange år i inn- og utland. Blant annet har han drevet en sushi-restaurant hjemme i sin egen leilighet!

Ris og fisk er de viktigste ingrediensene på kurset, og kursdeltagerne kommer til å lære om hva slags ris som skal brukes, hvordan denne smakssettes, og hvordan den skal vaskes og kokes riktig. Og vi skal ta frem de skarpeste knivene og skjære fisk. Hvordan fisken skjæres er faktisk viktig for hvordan vi opplever smaken av den. Ulike fisketyper og ris skal forvandles til sashimi, nigiri og maki.

Tid fra kl. 17.30 – 20.00

Her kan du melde deg på.