Arrangementet er fullført.
Veldig mange av de som er glade i sushi kjøper denne ferdig laget, men hvorfor ikke lage den selv? Med litt grunnleggende kunnskap om råvarene er det med sushi som med annen mat; selvgjort er velgjort!
Kursholder Arne Austbø er dreven på dette. Han begynte å lage mat i 12-års alderen og har nå laget sushi i mange år i inn- og utland. Blant annet har han drevet en sushi-restaurant hjemme i sin egen leilighet!
Ris og fisk er de viktigste ingrediensene på kurset, og kursdeltagerne kommer til å lære om hva slags ris som skal brukes, hvordan denne smakssettes, og hvordan den skal vaskes og kokes riktig. Og vi skal ta frem de skarpeste knivene og skjære fisk. Hvordan fisken skjæres er faktisk viktig for hvordan vi opplever smaken av den. Ulike fisketyper og ris skal forvandles til sashimi, nigiri og maki.
Tid fra kl. 17.30 – 20.00
Barna får læring gjennom praktiske opplevelser og deltagelse, og det blir tid til lek og kos med dyrene.
Velkommen til et stort påskeprogram for små og store, i tillegg til en splitter ny energiutstilling i 1. etasje!
EKT ønsker store og små velkommen til Husdyrparken!