Arrangementet er fullført.
Nå kan man igjen ta turen til Kulinarisk Akademi og oppleve unike mat og drikkeopplevelser!
De har satt opp et rikt utvalg av kurs som er mulig å gjennomføre med dagens smittevernanbefalinger. Hva med å lære mer om sushi eller spennende street food?
Sushi
De lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en lettfattelig og instruktiv måte. Gjennom ca. 2-3 timer får man innblikk i sushiens verden. Avslutningsvis nytes maten laget på kurset.
Street food
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er Tiradito (Peruviansk sashimi), Arepas med bønner (Maispita fra Venezuela), Gỏi tai heo (griseøresalat fra Vietnam), Soto Betawi (Suppe fra Indonesia), og sist, men ikke minst Marquasitas (Crèpe fra Mexico) til dessert. Maten spises underveis i kurset.
Få enda mer ut av utstillingene og bli med på en av museets omvisninger i helgene!
Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!