Arrangementet er fullført.

Lærerik familiedag hovedbilde
lørdag 
11:00

Lærerik familiedag

pa%cc%8afuglen_2016_foto-erik-berg_0584

I samarbeid med Amnesty og Redd Barna arrangerer Det Norske Teatret en annerledes lørdag for hele familien. Musikalen Påfuglen er hovedinnslaget, men det kommer også til å være tegneverksted, muligheter for julefotografering, omvisninger og ustillinger, miniteater og mer. En stor dag for hele familien!

Musikalen Påfuglen vil stå i fokus, og med et snev av humor gir den et fargerikt og sterkt bilde av samfunnsaktuelle temaer. Det er ikke alltid like enkelt å bo sammen med ulike mennesker, og det kan være utfordrende å forstå hverandre og komme til løsninger på problemer.

«Målet ved denne lørdagen er først og fremst å ha det gøy sammen, men samtidig lære noe nytt om både seg selv og andre.»

Familiedag

Det blir tegneverksted, fotoutstilling med bilder av barn som har en annerledes hverdag i asylmottak, omvisninger på teatret og i utstillinga, teatersminke, julekortfotografering med mer.

Fra kl. 13.00 til 15.00. Gratis!

Miniteater

For å lage en teaterforestilling er det mange folk i sving. Her blir barn mellom 6 og 12 år inviterte til å lage ei mini-forestilling på kun tre timer.

Miniteater koster 100,-, har avgrenset med plasser og starter allerede kl. 11.00.
NB! Krever forhåndspåmelding.

Utstillingsopning: Først og fremst barn

Hvordan er det å leve deler av barndommen i et asylmottak? Hva tenker barna om sin egen situasjon? Hva har de å fortelle oss? Rebecca Jafary har fulgt barn ved asylmottakk og står bak utstillingen i samarbeid med Redd Barna.  

Åpning kl. 13.00. Gratis.

Les mer om arrangementet >>

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken
fredag

Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken

Bli med til Musikkfabrikken – en konsertforestilling for hele familien med dans, animasjonsfilm og fargesprakende orkestermusikk!

Eventbilde: Detektiv Dorotea og det mystiske frøet
fredag
18:00

Detektiv Dorotea og det mystiske frøet

I et livlig og engasjerende univers får barna selv være detektiver og hjelpe Dorotea, barnas egen detektiv!

Eventbilde: Kommunikasjon og livsmestring
lørdag

Kommunikasjon og livsmestring

Denne lørdagen kan du kan du prøve teknologi som øyestyring, bryterstyring og grafisk tegnstøtte på Teknisk museum i Oslo.