Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lærerik familiedag hovedbilde
lørdag 
11:00

Lærerik familiedag

pa%cc%8afuglen_2016_foto-erik-berg_0584

I samarbeid med Amnesty og Redd Barna arrangerer Det Norske Teatret en annerledes lørdag for hele familien. Musikalen Påfuglen er hovedinnslaget, men det kommer også til å være tegneverksted, muligheter for julefotografering, omvisninger og ustillinger, miniteater og mer. En stor dag for hele familien!

Musikalen Påfuglen vil stå i fokus, og med et snev av humor gir den et fargerikt og sterkt bilde av samfunnsaktuelle temaer. Det er ikke alltid like enkelt å bo sammen med ulike mennesker, og det kan være utfordrende å forstå hverandre og komme til løsninger på problemer.

“Målet ved denne lørdagen er først og fremst å ha det gøy sammen, men samtidig lære noe nytt om både seg selv og andre.”

Familiedag

Det blir tegneverksted, fotoutstilling med bilder av barn som har en annerledes hverdag i asylmottak, omvisninger på teatret og i utstillinga, teatersminke, julekortfotografering med mer.

Fra kl. 13.00 til 15.00. Gratis!

Miniteater

For å lage en teaterforestilling er det mange folk i sving. Her blir barn mellom 6 og 12 år inviterte til å lage ei mini-forestilling på kun tre timer.

Miniteater koster 100,-, har avgrenset med plasser og starter allerede kl. 11.00.
NB! Krever forhåndspåmelding.

Utstillingsopning: Først og fremst barn

Hvordan er det å leve deler av barndommen i et asylmottak? Hva tenker barna om sin egen situasjon? Hva har de å fortelle oss? Rebecca Jafary har fulgt barn ved asylmottakk og står bak utstillingen i samarbeid med Redd Barna.  

Åpning kl. 13.00. Gratis.

Les mer om arrangementet >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
fredag
11:00

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
fredag
11:00

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.

Eventbilde: Agnes Cecilia – Nationaltheatret
fredag
15:00

Agnes Cecilia – Nationaltheatret

Sceneversjonen av Maria Gripes spenningsroman Agnes Cecilia er en fortelling for barn og unge – full av undring, mystikk og overnaturlige elementer.