Arrangementet er fullført.

Lær å tilberede påskelammet på perfekt måte hovedbilde
tirsdag 
18:30
Bølgen & Moi Tjuvholmen

Lær å tilberede påskelammet på perfekt måte

Lammekjøtt er det norske landbruks stolthet. Kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg å tilberede lammekjøttet slik det fortjener. Ikke bare selve steken, men også alt det andre deilige du kan bruke kjøttet til.

Dette kurset tar for seg klassikere, med profesjonell og lekker tilbereding.

– Helstekt lammelår, både tradisjonelt stekt med ben, men også utbenet og fylt med godsaker.
– Lammefrikassé av lammebog, mormors oppskrift.
– Lammecarré på fransk vis.
– Braisert lammeskank.
– De beste sausene.
-Og alt det andre som hører med. Perfekt temperatur, den beste krydringen og det optimale tilbehøret.

Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.
Dato og tid: Tirsdag 20. mars 2018, kl. 18.30 – ca. 22.30 .
Pris: Kroner 1950,- pr. person.
Sted: Bølgen & Moi Tjuvholmen, Tjuvholmen Allé 5, 0252 Oslo
OBS: Kun 12 plasser.