Arrangementet er fullført.

Lær å lage perfekt biff hovedbilde
torsdag 
KjellToresMat

Lær å lage perfekt biff

03. mars kan du delta på en kurskveld hvor kjøtt står i fokus. Her vil du lære hvordan man lager perfekt biff med nydelig bérnaise.

Entrecote på bein skal grilles, Indrefilet av storfe og svinekotelett skal steikes og lammelår skal ovnsbakes sammen boulanger poteter.

Tore Namstad har regien underveis, og kommer med fakta og skrøner om kjøtt m.m.

Sausene som lages denne kvelden er Foyot, Bérnaise og Moutard.

Noen av Norges mest anerkjente restaurantkokker jobber hos Kjell Tores Mat, og denne kvelden står Petter Arvidsson-Borgenholt, Loke Larsen og Tore Belgum klare til å ta deg imot.

Etter at maten er tilbredt får selvfølgelig alle deltakerne spise seg mette, og drikke kan kjøpes før, under og etter matlagingen.

Du kan melde deg på i løpet av 02. mars ved å vippse kr. 975,- til #104213 eller sende en mail til post@kjelltoresmat.no

Er du glad i god mat og dyktige kokker med glimt i øyet anbefaler vi deg absolutt å ta turen!

Her kan du lese mer om Kjell Tores Mat.