Arrangementet er fullført.
03. mars kan du delta på en kurskveld hvor kjøtt står i fokus. Her vil du lære hvordan man lager perfekt biff med nydelig bérnaise.
Entrecote på bein skal grilles, Indrefilet av storfe og svinekotelett skal steikes og lammelår skal ovnsbakes sammen boulanger poteter.
Tore Namstad har regien underveis, og kommer med fakta og skrøner om kjøtt m.m.
Sausene som lages denne kvelden er Foyot, Bérnaise og Moutard.
Noen av Norges mest anerkjente restaurantkokker jobber hos Kjell Tores Mat, og denne kvelden står Petter Arvidsson-Borgenholt, Loke Larsen og Tore Belgum klare til å ta deg imot.
Etter at maten er tilbredt får selvfølgelig alle deltakerne spise seg mette, og drikke kan kjøpes før, under og etter matlagingen.
Du kan melde deg på i løpet av 02. mars ved å vippse kr. 975,- til #104213 eller sende en mail til post@kjelltoresmat.no
Er du glad i god mat og dyktige kokker med glimt i øyet anbefaler vi deg absolutt å ta turen!
I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der du blir vist hvordan man lager pastadeig og du lærer om ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etterpå deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.