Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lær å lage saus som de profesjonelle hovedbilde
torsdag 
17:30
Bølgen & Moi Tjuvholmen

Lær å lage saus som de profesjonelle

Du kan også bli en mester med saus og imponere alle rundt middagsbordet. Norges ledende kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.

Et hvert måltid løftes av en god saus. Samtidig er sausen det de fleste strever med. Der de fleste kommer til kort er teknikkene og metodene som de profesjonelle kokkene bruker for å lage gode sauser.

De kan du også lære, og det i løpet av noen få timer på Apéritifs sausekurs som finner sted på Bølgen & Moi Tjuvholmen, Oslo.

Kokkene viser deg ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med og lager disse klassiske sausene fra bunnen av. Selvfølgelig blir det også mulighet til å smake de ulike sausene opp mot et utvalg av tilbehør som kokkene har forberedt.

Vi kan love deg at etter dette kurset er du en fabelaktig sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen.

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Opplev det du også.

 

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
torsdag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb. Vi sparker helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, GRATIS popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Kurs: Biff og bayer kveldstid
fredag
17:00

Kurs: Biff og bayer kveldstid

Lær om ulike stykningsdeler av storfe, tilberedningsmetoder, tilbehør og om ulike typer øl. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.