Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lær å lage saus som de profesjonelle hovedbilde
torsdag 
17:30
Bølgen & Moi Tjuvholmen

Lær å lage saus som de profesjonelle

Du kan også bli en mester med saus og imponere alle rundt middagsbordet. Norges ledende kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.

Et hvert måltid løftes av en god saus. Samtidig er sausen det de fleste strever med. Der de fleste kommer til kort er teknikkene og metodene som de profesjonelle kokkene bruker for å lage gode sauser.

De kan du også lære, og det i løpet av noen få timer på Apéritifs sausekurs som finner sted på Bølgen & Moi Tjuvholmen, Oslo.

Kokkene viser deg ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med og lager disse klassiske sausene fra bunnen av. Selvfølgelig blir det også mulighet til å smake de ulike sausene opp mot et utvalg av tilbehør som kokkene har forberedt.

Vi kan love deg at etter dette kurset er du en fabelaktig sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen.

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Opplev det du også.

 

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.

Eventbilde: Nyt ‘dagens rett’ på Paleet Food Hall
tirsdag
00:00

Nyt ‘dagens rett’ på Paleet Food Hall

Paleet Food Hall fokuserer på digg mat og drikke i en avslappet atmosfære midt i Oslo.

Eventbilde: Bli kjent med Thermomix TM6 – Gratis demo på Skøyen!
tirsdag
16:00

Bli kjent med Thermomix TM6 – Gratis demo på Skøyen!

Ikke gå glipp av sjansen til å oppdage hvordan Thermomix TM6 kan revolusjonere ditt kjøkken!