Arrangementet er fullført.

Lær å lage saus som de profesjonelle hovedbilde
torsdag 
17:30
Bølgen & Moi Tjuvholmen

Lær å lage saus som de profesjonelle

Du kan også bli en mester med saus og imponere alle rundt middagsbordet. Norges ledende kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.

Et hvert måltid løftes av en god saus. Samtidig er sausen det de fleste strever med. Der de fleste kommer til kort er teknikkene og metodene som de profesjonelle kokkene bruker for å lage gode sauser.

De kan du også lære, og det i løpet av noen få timer på Apéritifs sausekurs som finner sted på Bølgen & Moi Tjuvholmen, Oslo.

Kokkene viser deg ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med og lager disse klassiske sausene fra bunnen av. Selvfølgelig blir det også mulighet til å smake de ulike sausene opp mot et utvalg av tilbehør som kokkene har forberedt.

Vi kan love deg at etter dette kurset er du en fabelaktig sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen.

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Opplev det du også.

 

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Sushikurs med Kulinarisk Akademi
tirsdag
17:00

Sushikurs med Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
onsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.