Arrangementet er fullført.
Du kan også bli en mester med saus og imponere alle rundt middagsbordet. Norges ledende kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.
Et hvert måltid løftes av en god saus. Samtidig er sausen det de fleste strever med. Der de fleste kommer til kort er teknikkene og metodene som de profesjonelle kokkene bruker for å lage gode sauser.
De kan du også lære, og det i løpet av noen få timer på Apéritifs sausekurs som finner sted på Bølgen & Moi Tjuvholmen, Oslo.
Kokkene viser deg ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med og lager disse klassiske sausene fra bunnen av. Selvfølgelig blir det også mulighet til å smake de ulike sausene opp mot et utvalg av tilbehør som kokkene har forberedt.
Vi kan love deg at etter dette kurset er du en fabelaktig sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen.
Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Opplev det du også.
Hver onsdag er det allmenquiz på Vesper med underholdende moro for alle og enhver.