Arrangementet er fullført.

Lær å lage indisk mat fra bunnen! hovedbilde
tirsdag 

Lær å lage indisk mat fra bunnen!

Korma Rajma

 

MasalaMagic inspirerer deg til autentiske retter fra det indisk kjøkken.

MasalaMagic har åpne kurs både for enkeltvis deltakelse eller for grupper som venner/ bedrifter.

Lær å lage indisk mat fra bunnen. Vi har kurs over en kveld (temakveld) eller grunnkurs over 3 kvelder/ helg.

Neste kurs er  9 februar.

Temakveld:

Tikka masala 1. februar,

Vegetar 10. februar,

Curry 3 mars.

På alle kurs får du:

* teoretisk del – foredrag med gjennomgang av oppskrifter/ krydder / ingredienser 

* praktisk del – vi lager maten sammen, alle får oppgaver og muligheter til å prøve seg 

* kulinarisk måltid der vi koser oss med maten og snakker om erfaringer/ opplevelser

Kursene holdes i våre koselig lokaler ved Carl-Berner, adr: Helgesensgt 73b, 0563 Oslo.

Mer info: www.masalamagic.com

Påmelding: niru@masalamagic.com

Mobil: 900 97 291

 Prøv gjerne den autentiske indiske matserien Masalamagic i etnisk hylle i Meny/ Jacob´s/ Joker og utvalgte Spar. Mer info på websiden.

Les vår artikkel om Niru Kumra, kvinnen bak kurset her.

Les også mer og MasalaMagic på aktivioslo.no sin presentasjonsside.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
mandag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
tirsdag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere.

Eventbilde: Sushikurs med Kulinarisk Akademi
torsdag
17:00

Sushikurs med Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.