Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lær å lage den ultimate gin & tonic hovedbilde
fredag 
19:00
Bølgen & Moi Tjuvholmen

Lær å lage den ultimate gin & tonic

Gin & tonic er en av verdens mest solgte drinker. Historisk sett ble den brukt til å bekjempe sykdommer, men innebærer nå så utrolig mye mer. Dette og mye til lærer du om i løpet av dette kurset.

Kursholder Eirik Ugelstad tar oss med på en reise i infusering, der han tryller fram smaker med å bruke norsk frukt, bær og urter – og andre vekster du kanskje ikke skulle tro at kunne smake så godt! Både klassiske drinker og nykommere står på programmet.

Dette er kunnskap du lett kan ta med deg hjem og imponere dine venner og familie med.

På dette kurset får du teste Fever Tree sine spennende tonicer. Deres prisbelønte miksere smaker rent, subtilt og balansert, med autentiske smaker og fin karbonisering for å fremheve og komplementere det premium brennevinet de blandes med.

 

Dette får du oppleve
Demonstrerende drikkekurs
Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering:  Nei – deltakerne er velkommen til å spise i restauranten før kurset
Drikkeservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset
Pris: Kroner 900,- pr. person.

Relaterte saker

Eventbilde: Fransk mat og vin i kombinasjon
torsdag
17:00

Fransk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om fransk mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske franske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, franske viner

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
fredag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Champagnecruise med Christian Radich
lørdag
11:00

Champagnecruise med Christian Radich

Dere smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden.