Arrangementet er fullført.
Kurset er for nybegynnere og for de som kan litt fra før. Du får lære om hvor du står og hvor du skal.
Innhold:
Te og kaffe serveres.
Kafeen er åpen under kurset, så det er mulig å kjøpe seg noe ekstra å spise/drikke.
Det er begrensede plasser til kurset. Påmelding her>>
Kursleder er Sebastien Barrault, vertskap på Sandbakken.
Ta gjerne med ditt kompass (og GPS) og kanskje kart fra Østmarka hvis du har det. Kartet kan kjøpes på Sandbakken også.
I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.
Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.