Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

LA BAYADÈRE – En eventyrlig ballettreise hovedbilde
torsdag 
19:00
Operahuset

LA BAYADÈRE – En eventyrlig ballettreise

Nasjonalballettens dansere inntar scenen i den sagnomsuste klassikeren.

Helt siden urpremieren i St. Petersburg i 1877 har balletten om tempeldanseren («la bayadère») Nikiya fengslet sitt publikum. Det gjorde også Nasjonalballetten i 2019, da pressen beskrev den som «et mesterverk» – og «klassisk ballett på sitt aller beste».

Det er flere grunner til at La Bayadère har blitt den sagnomsuste klassikeren den er: De slående vakre ensemblescenene, de virtuose soloene, de store følelsene, og den dypt menneskelige tematikken – alt plassert i en eksotisk eventyrverden.

La Bayadère er en del av Nasjonalballettens serie De Andre, som gjennom forestillinger, samtaler og debatter reiser spørsmål om kunstens rolle.   

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerstandup 2023 på Latter
torsdag
18:30

Sommerstandup 2023 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og standup i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: Live Jazz i Oslo sentrum hver uke!
torsdag
19:00

Live Jazz i Oslo sentrum hver uke!

Brødrene Bergh har i flere år servert stemningsfull jazz til folket, og er definitivt jazzklubben i Oslo du bør stoppe innom. Her kan du nyte to ting som hører særs godt sammen – Stemningsfull jazzmusikk og nydelig mat!

Eventbilde: HYSJ – Hver torsdag på OSF
torsdag
22:00

HYSJ – Hver torsdag på OSF

HYSJ – Hver torsdag på Oslo Street Food med DJ Soulshock + DJ Astroblonde + gjester! Gratis inngang.