Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kvinnemonologene hovedbilde
onsdag 
Chateau Neuf

Kvinnemonologene

The pussy is out of the bag, og vi håper du vil grab the opportunity!

«Kvinnemonologene» er et nytt stykke skrevet og regissert av Stine Sandnes. Monologene er basert på intervjuer foretatt i 2017, med 20 ulike kvinner, som så har blitt til 14 monologer. Dette er årets mest relevante og viktigste forestilling, og gir deg et unikt innblikk i livet til 14 helt normale mennesker. Stykket viser frem et mangfold av kvinner i dagens Norge, og skildrer det som er både kjente og ukjente situasjoner for mange.

Velkommen!

Skuespillere: Aurora Nossen, Johannes William Holmberg, Thora Helene Støren, Sari Elena Dötterer, Ayan Ahmed, Andrea Grøneng, Guro Rokstad Clausen, Sunniva Amalie Foss, Trine Annette Fostervold, Ingrid Nord Holmer, Grace Tabea Tenga, Karoline Cortés Guddal, Julie Kobashi

Regi og manus: Stine Sandnes
Regiassistent: Trond Isaksen
Produsent: Philippe Schneider
Kostyme: Ane Nermoen og Petra Gjørvad
Scenografi og rekvisitter: Christiana Jane Skortune
Lys: Philippe Schneider

Stine Sandnes har en master i sosiologi, og studerer nå for i bli lektor i samfunnsfag og religion på UiO. Hun har tidligere illustrert og skrevet barneboka, “Fjøsnissen”. Dette er hennes første teaterstykke.

Teater Neuf er en forening under Det Norske Studentersamfund, og holder fast til på Chateau Neuf. Les mer på https://teaterneuf.no/.

Kjøp billetter her >>

Finn arrangementet på Facebook her >>

Foto: CF Salicath / Studentenes Fotoklubb.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på omvisning i Operaen
søndag
12:00

Bli med på omvisning i Operaen

På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett. 

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.