Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kveldsarrangementet SENT m/ datapill-spesial! hovedbilde
torsdag 
16:00
Teknisk museum

Kveldsarrangementet SENT m/ datapill-spesial!

Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz 23. februar fra kl. 19.00 – 23.00

Torsdag i vinterferien (Oslo) arrangerer Teknisk museum SENT med 18-årsgrense. Det blir bar, dataspill-spesial, programmering av algoritmisk kunst (kule lager mønstre i sand), bordspill, LEGO og ikke minst quiz med Christian Haugen-Flermoe – en av Norges mest erfarne quizmastere. Bli med!

LEGO fra kl. 16.00
Slipp byggedillaen løs! ENDELIG helt uten innblanding av overenergiske småttiser på alle kanter… (oops, sa vi det høyt?)

ANALOGE BORDSPILL fra kl. 17.00
Spill klassiske analoge bordspill med familie, venner og naboer. De har blant annet Stiga ishockeyspill, Kurong, Shuffle puck, Shoelbak og Crocinole. Passer for alle. Drop-in.

ALGORITMISK KUNST kl. 19.00 – 22.00
Ta et lynkurs i programmering av algoritmisk kunst! De gir deg verktøy til en ny kunstnertilværelse du ikke var forberedt på.

DATASPILL SPESIAL kl. 19.00 – 22.30!
Spill Fortnite, Minecraft og retrospillet Vampire Survivors på skjermer i utstillingen I/O. Her har de også en Arkademaskin med Bubble Bubble, og kanskje får de opp Street Fighter…det blir i alle fall Gorilla Tags og Beat Saber i VR! Til kl. 22.30.

Og der, i utstillingen I/O, kan du følge kuraterte løper om dataspillkultur og -musikk, med historisk viktige konsoller, kontrollere, håndholdte elektroniske spill osv.

QUIZ kl. 21.00
Christian Haugen-Flermoe er en av Norges mest erfarne quizmastere (VG, Aftenposten, Morgenbladet), har skrevet 15 quizbøker og kan smykke seg med tre NM-gull i lagquiz!

Se mer.

SENT skjer hver siste torsdag i måneden – en herlig kveld for deg som er over 18 år. Det blir bar, quiz, lego og spill, og spesielle program som bare skjer akkurat denne dagen. Og for en gang skyld er museet helt uten barn!

Foto: Teknisk museum

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus
onsdag
18:30

Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus

Det blir kuriosa fra all verdens fotball, det blir gjester og det blir god stemning. Ikke nok med det; du kan vinne billetter for deg og laget ditt (4 pers.) til Premier League eller Bundesligaen.

Eventbilde: SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz
torsdag
19:00

SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz

Denne kvelden holder museet åpent til 23:00 med bar, LEGO, quiz og klassiske bordspill – i tillegg blir det lynkurs i programmering av algoritmisk kunst og VR-spill i Vitensenteret.