Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kveldsarrangementet SENT m/ datapill-spesial! hovedbilde
torsdag 
16:00
Teknisk museum

Kveldsarrangementet SENT m/ datapill-spesial!

Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz 23. februar fra kl. 19.00 – 23.00

Torsdag i vinterferien (Oslo) arrangerer Teknisk museum SENT med 18-årsgrense. Det blir bar, dataspill-spesial, programmering av algoritmisk kunst (kule lager mønstre i sand), bordspill, LEGO og ikke minst quiz med Christian Haugen-Flermoe – en av Norges mest erfarne quizmastere. Bli med!

LEGO fra kl. 16.00
Slipp byggedillaen løs! ENDELIG helt uten innblanding av overenergiske småttiser på alle kanter… (oops, sa vi det høyt?)

ANALOGE BORDSPILL fra kl. 17.00
Spill klassiske analoge bordspill med familie, venner og naboer. De har blant annet Stiga ishockeyspill, Kurong, Shuffle puck, Shoelbak og Crocinole. Passer for alle. Drop-in.

ALGORITMISK KUNST kl. 19.00 – 22.00
Ta et lynkurs i programmering av algoritmisk kunst! De gir deg verktøy til en ny kunstnertilværelse du ikke var forberedt på.

DATASPILL SPESIAL kl. 19.00 – 22.30!
Spill Fortnite, Minecraft og retrospillet Vampire Survivors på skjermer i utstillingen I/O. Her har de også en Arkademaskin med Bubble Bubble, og kanskje får de opp Street Fighter…det blir i alle fall Gorilla Tags og Beat Saber i VR! Til kl. 22.30.

Og der, i utstillingen I/O, kan du følge kuraterte løper om dataspillkultur og -musikk, med historisk viktige konsoller, kontrollere, håndholdte elektroniske spill osv.

QUIZ kl. 21.00
Christian Haugen-Flermoe er en av Norges mest erfarne quizmastere (VG, Aftenposten, Morgenbladet), har skrevet 15 quizbøker og kan smykke seg med tre NM-gull i lagquiz!

Se mer.

SENT skjer hver siste torsdag i måneden – en herlig kveld for deg som er over 18 år. Det blir bar, quiz, lego og spill, og spesielle program som bare skjer akkurat denne dagen. Og for en gang skyld er museet helt uten barn!

Foto: Teknisk museum

Relaterte saker

Eventbilde: Latin Night: Salsa
mandag
20:30

Latin Night: Salsa

Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!

Eventbilde: Jazzcruise – god mat og musikk på fjorden
tirsdag
19:00

Jazzcruise – god mat og musikk på fjorden

Dette legendariske jazzcruiset har i en årrekke kombinert en båttur på fjorden med nydelig rekebuffet og kvalitets-konserter gjennom sommerhalvåret.

Eventbilde: Tons of Rock
lørdag
00:00

Tons of Rock

Tons of Rock fyller 10 år og de inviterer til tidenes bursdagsfeiring på Ekebergsletta i juni 2024.