Arrangementet er fullført.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), koftekebab av lam med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede Tigre (Peru), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert.
Menyen kan variere noe. Maten spises underveis i kurset.
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Kokker på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du enkelt kan lage pasta fra bunnen av og gir innspill på hva som passer til.