Arrangementet er fullført.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), koftekebab av lam med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede Tigre (Peru), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert.
Menyen kan variere noe. Maten spises underveis i kurset.
Vi viser den prisbelønte kortfilmen «Det ingen snakker om» produsert og regissert av Hansine Killingmoe Såstad. Hvorfor rammes så mange av senskader uten å være forberedt på det, og hvorfor blir det ikke pratet høyt nok om?
Egil Drillo Olsen er i vinden for tiden – nå har du sjansen til å møte ham på Hadeland Glassverk. I samtale med forfatter Alfred Fidjestøl får du høre om Egils liv og enestående karriere.
På Oslo Freedom Forum 2022 vil du høre foredrag fra noen av verdens modigste menneskerettighetsforkjempere.