Arrangementet er fullført.

Lær mer om smakene fra det asiatiske kjøkken hovedbilde
tirsdag 
17:00

Lær mer om smakene fra det asiatiske kjøkken

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken.

Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består bla. jianbing med and, spareribs og Tod mun plah (thai fiskekake). Denne menyen er inspirert av asiatiske smaker som får følge av ulike sauser og dipper.

Deltakerne får lage alle rettene og smaker underveis i kurset. Menyen kan variere noe.

Kurset har en  varighet på ca. 4 timer. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev ISÁK på Rockefeller
torsdag
19:00

Opplev ISÁK på Rockefeller

Med tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

Eventbilde: Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken
fredag

Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken

Bli med til Musikkfabrikken – en konsertforestilling for hele familien med dans, animasjonsfilm og fargesprakende orkestermusikk!

Eventbilde: Detektiv Dorotea og det mystiske frøet
fredag
18:00

Detektiv Dorotea og det mystiske frøet

I et livlig og engasjerende univers får barna selv være detektiver og hjelpe Dorotea, barnas egen detektiv!