Arrangementet er fullført.
Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken.
Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består bla. jianbing med and, spareribs og Tod mun plah (thai fiskekake). Denne menyen er inspirert av asiatiske smaker som får følge av ulike sauser og dipper.
Deltakerne får lage alle rettene og smaker underveis i kurset. Menyen kan variere noe.
Kurset har en varighet på ca. 4 timer. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Alle dager, hele året, kan du hilse på dyrene i Husdyrparken på EKT.
Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!
Den mest stemningsfulle musikkbingoen du finner i byen. Denne uken er det jul på menyen!