Arrangementet er fullført.

Kurs for deg som venter barn! hovedbilde
tirsdag 
19:00
Oslo

Kurs for deg som venter barn!

ntso

De første månedene! (Dette kurset går på nett over to kvelder den 12. og 13. juni)

De fleste gravide, og par, forbereder seg til fødselen, i tillegg til å gjøre det praktiske klart hjemme, kjøpe vogn og annet utstyr. Allikevel er mange lite forberedt på den relasjonelle og emosjonelle hverdagen sammen med barnet, hva man kan gjøre for å hjelpe barnet når barnet gråter, hvordan vi kan forstå og forholde oss til barnets lyder og utrykk, og hva vi kan gjøre for å tilrettelegge for bedre søvn, både for voksne og barn.

I dette kurset lærer du:
– Enkle ferdigheter du kan bruke til å hjelpe barnet å roe seg når det gråter, også om det har kolikk.
– Hva du kan gjøre for å hjelpe barnet å sove bedre de første månedene. Du vil lære om barnets søvn den første tiden, og hva man kan gjøre for å forebygge problemer senere.
– Om samsoving, og hvordan dette kan gjøres på en trygg måte.
– Hvordan du kan forstå barnets lyder de første månedene, og hvordan vi lettere kan forstå om de er sultne, trette, ukomfortable ol. og viser film for å illustrere dette.
– Vi snakker også om betydningen av en trygg relasjonen, utviklingsstøttende kommunikasjon og hvordan vi kan ta vare på de øyeblikkene barnet er våkent og oppmerksomt på en positiv, utviklingsstøttende måte.

Målet med kurset er å bidra til at du opplever større mestring og trygghet som foreldre i den første tiden med barnet, og unngår en del unødvendige problemer, frustrasjoner og usikkerhet mange opplever.

Du kan lese mer om kurset og melde deg på her

Relaterte saker

Eventbilde: Tumble in the Jungle
lørdag
12:00

Tumble in the Jungle

Fart, humør og mange opplevelser venter den som blir med på Tumble in the Jungle. En samlende forestilling for alle barn!

Eventbilde: Snekring av vinterhus
søndag
12:00

Snekring av vinterhus

Her kan du bygge ditt eget overvintringshjem på Lilløyplassen, for å hjelpe insekter som marihøner og gulløyer med å komme seg gjennom vinteren!

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle