Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kurs for deg som venter barn! hovedbilde
tirsdag 
19:00
Oslo

Kurs for deg som venter barn!

ntso

De første månedene! (Dette kurset går på nett over to kvelder den 12. og 13. juni)

De fleste gravide, og par, forbereder seg til fødselen, i tillegg til å gjøre det praktiske klart hjemme, kjøpe vogn og annet utstyr. Allikevel er mange lite forberedt på den relasjonelle og emosjonelle hverdagen sammen med barnet, hva man kan gjøre for å hjelpe barnet når barnet gråter, hvordan vi kan forstå og forholde oss til barnets lyder og utrykk, og hva vi kan gjøre for å tilrettelegge for bedre søvn, både for voksne og barn.

I dette kurset lærer du:
– Enkle ferdigheter du kan bruke til å hjelpe barnet å roe seg når det gråter, også om det har kolikk.
– Hva du kan gjøre for å hjelpe barnet å sove bedre de første månedene. Du vil lære om barnets søvn den første tiden, og hva man kan gjøre for å forebygge problemer senere.
– Om samsoving, og hvordan dette kan gjøres på en trygg måte.
– Hvordan du kan forstå barnets lyder de første månedene, og hvordan vi lettere kan forstå om de er sultne, trette, ukomfortable ol. og viser film for å illustrere dette.
– Vi snakker også om betydningen av en trygg relasjonen, utviklingsstøttende kommunikasjon og hvordan vi kan ta vare på de øyeblikkene barnet er våkent og oppmerksomt på en positiv, utviklingsstøttende måte.

Målet med kurset er å bidra til at du opplever større mestring og trygghet som foreldre i den første tiden med barnet, og unngår en del unødvendige problemer, frustrasjoner og usikkerhet mange opplever.

Du kan lese mer om kurset og melde deg på her

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
lørdag
10:00

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!