Søk i Aktiv i Oslo

Kurs: Biff og bayer kveldstid hovedbilde
fredag 
17:00
Mathallen

Kurs: Biff og bayer kveldstid

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt.

Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.

Matblogger, North Wild Kitchen, tok turen innom avdelingen vår i Mathallen for å delta på matkurset “biff og bayer”.
Les mer om hennes opplevelse her.

Relaterte saker

Eventbilde: Pastakurs – Kulinarisk Akademi
tirsdag
17:00

Pastakurs – Kulinarisk Akademi

Det blir en utfyllende demonstrasjon der du blir vist hvordan man lager pastadeig og du lærer om ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etterpå deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.