Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kurs: Biff og bayer kveldstid hovedbilde
torsdag 
17:00
Mathallen

Kurs: Biff og bayer kveldstid

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Det blir en demonstrasjon der forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe samt tilberedningsmetoder forklares. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken; entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Les mer her

Oppstart: kl 17:00 på hverdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1750,-per person. Inkludert i prisen er 4 glass øl.

Relaterte saker

Eventbilde: Vegetar verden rundt
onsdag
17:00

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
onsdag
17:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.

Eventbilde: Øl og whisky-smaking – det blir perfeksjon!
fredag
17:30

Øl og whisky-smaking – det blir perfeksjon!

Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.