Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.
Det blir en demonstrasjon der forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe samt tilberedningsmetoder forklares. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken; entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.
Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Oppstart: kl 17:00 på hverdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1750,-per person. Inkludert i prisen er 4 glass øl.
På kurset lærer du hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Historisk vandring på Ringnes med ølsmaking.