Søk i Aktiv i Oslo

Kurs: Biff og bayer kveldstid hovedbilde
torsdag 
17:00
Mathallen

Kurs: Biff og bayer kveldstid

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Det blir en demonstrasjon der forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe samt tilberedningsmetoder forklares. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken; entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Les mer her

Oppstart: kl 17:00 på hverdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1750,-per person. Inkludert i prisen er 4 glass øl.

Relaterte saker

Eventbilde: Sushikurs
tirsdag
17:00

Sushikurs

På kurset lærer du hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.

Eventbilde: Guidet ølsmaking med ølsommelier eller sertifisert ølguide
lørdag
00:00

Guidet ølsmaking med ølsommelier eller sertifisert ølguide

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Historisk vandring på Ringnes med smaking – Drop in hver lørdag
lørdag
17:00

Historisk vandring på Ringnes med smaking – Drop in hver lørdag

Historisk vandring på Ringnes med ølsmaking.