Arrangementet er fullført.

Kurs – Biff og bayer hovedbilde
fredag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Det blir en demonstrasjon der de forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte,indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Thomas Seltzer – Den amerikanske drømmen
onsdag
19:30

Thomas Seltzer – Den amerikanske drømmen

NRK-profil og Turboneger-bassist Thomas Seltzer tar deg med til sitt første hjemland, og snakker rett fra levra om den amerikanske drømmen.