Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kuratoromvisning: Din pust, din stemme hovedbilde
lørdag 
13:00
Bymuseet Frogner

Kuratoromvisning: Din pust, din stemme

Bli med på innsiden av den nye utstillingen «Din pust, din stemme». Sosialantropolog og kurator Michelle Tisdel tar deg med tilbake til demonstrasjonen «We can’t breathe – rettferdighet for George Floyd» i Oslo 2020, og gir deg et unikt innblikk i antirasismens historie i Norge.

Michelle Tisdel var en av appellantene som var til stede under demonstrasjonen «We can’t breathe – rettferdighet for George Floyd» i Oslo sentrum 5. juni 2020. Tusenvis av demonstranter samlet seg foran Stortinget denne dagen, til tross for at byen var preget av pandemi. Dagen etter bestemte Tisdel seg for å samle inn så mange av protestplakatene hun kunne. Det er disse plakatene som nå er utgangspunkt for den nye utstillingen «Din pust, din stemme» på Bymuseet.

Lørdag 19. og 26. november kl. 13:00 kan du bli med på innsiden av utstillingen, og få et helt unikt innblikk i historien fra kuratoren selv.

Omvisningene er gratis og det er også gratis inngang til resten av museet på lørdager. Henvend deg i museumsbutikken når du kommer. Velkommen!

Relaterte saker

Eventbilde: Arktisk dag 2022
fredag
12:00

Arktisk dag 2022

Velkommen til Arktisk dag på Universitetet i Oslo. Tema for årets arrangement er “Hotspot Arktis: Klimaendringer og geopolitikk”.

Eventbilde: Historisk elvevandring med guide
søndag
14:00

Historisk elvevandring med guide

Denne historiske spaserturen går hver søndag langs Akerselva for å oppleve byens varierende landskap og historie.

Eventbilde: Historisk vandring, åpent Ovnsmuseum og Skulpturparkomvisninger
mandag
12:00

Historisk vandring, åpent Ovnsmuseum og Skulpturparkomvisninger

Bli med på en gratis Historisk vandring med guide og lær mer om  hvordan livet var der før.