Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kuratoromvisning: Din pust, din stemme hovedbilde
lørdag 
13:00
Bymuseet Frogner

Kuratoromvisning: Din pust, din stemme

Bli med på innsiden av den nye utstillingen «Din pust, din stemme». Sosialantropolog og kurator Michelle Tisdel tar deg med tilbake til demonstrasjonen «We can’t breathe – rettferdighet for George Floyd» i Oslo 2020, og gir deg et unikt innblikk i antirasismens historie i Norge.

Michelle Tisdel var en av appellantene som var til stede under demonstrasjonen «We can’t breathe – rettferdighet for George Floyd» i Oslo sentrum 5. juni 2020. Tusenvis av demonstranter samlet seg foran Stortinget denne dagen, til tross for at byen var preget av pandemi. Dagen etter bestemte Tisdel seg for å samle inn så mange av protestplakatene hun kunne. Det er disse plakatene som nå er utgangspunkt for den nye utstillingen «Din pust, din stemme» på Bymuseet.

Lørdag 19. og 26. november kl. 13:00 kan du bli med på innsiden av utstillingen, og få et helt unikt innblikk i historien fra kuratoren selv.

Omvisningene er gratis og det er også gratis inngang til resten av museet på lørdager. Henvend deg i museumsbutikken når du kommer. Velkommen!

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
lørdag
10:00

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!