Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kulturkræsj og Foodtruck Bonanza på KuMa hovedbilde
lørdag 
12:00

Kulturkræsj og Foodtruck Bonanza på KuMa

ntso

Lørdag 13. mai inviteres det til folkefest for store og små i Brenneriveien.

Vi stenger gata, inviterer byens beste foodtrucker til å lage Bonanza, uteserveringene på Blå, Ingensteds og Bortenfor er åpne, har Dj på broa, sprer markedet rundt i de minste smug og byr på opplevelser for store og små! Endelig kan vi nyte våren – i gata!

Kulturkræsj er et samarbeid mellom aktørene som holder til i den særegne gata på Løkka som er preget av grafitti og gatekunst, organisert av KuMa, en foreningen som virker på tvers.
Målet er å skape en dag for både små og store og gi liv og vise fram mangfoldet i området.

På markedet vil du finne kule second hand klær, hjemmelagde smykker, industridesignere, kortreist mat, skjønnhetsprodukter – og mye mer! Markedet arrangeres til vanlig hver søndag, men denne dagen utvides det og vil være åpent hele lørdagen!

Det blir også utstillinger av av alle slag.

– Det er en nedpå og jovial folkefest egentlig. Det er veldig gøy og skal være hyggelig for alle, sier Rebekka de Leon som driver KuMa.

Rebekka legger til:
– Det er mange skjulte skatter i Brenneriveien. Små smug, aktører og aktiviteter i gamle industribygg man kanskje ikke er klar over. Vi ønsker å få frem helheten denne dagen. Det er et område med en helt spesiell stemming og vi ønsker å understreke verdien av dette området som i stor grad bidrar til mangfold langs Akerselva og er en fin kontrast til Vulkan som ligger rett overfor.
– Under Kulturkræsj har vi aktiviteter for store og små, mens de som bare vil henge på uteserveringene selvfølgelig er velkomne til det!

For barn under 12 blir det holdt bortenninskonkurranse med kule premier fra Cocio som 1. premie. I tillegg blir det delt ut gratis brus til de første barna. Det blir også is, og i Moto-foto kan man ta morsomme bilder som foreviger denne fine vårdagen på KuMa

Relaterte saker