Arrangementet er fullført.

søndag 
08:00
Kultur Sommerleir

Kultur sommerleir 10-15 år

KUL:TUR sommerleir har en helt unik sommerleir for barn mellom 10 og 15 år. Her har de sommerkurs for barn skuespill, dans, musikk og instrumenter. Ettermiddagene blir det bading, volleyball, grilling og lek.

Bli med på en fantastisk uke

KUL:TURsommerleir er en helt unik sommerleir. Det er den eneste sommerleiren i hele Norge med et tilbud innen musikk, dans og teater med overnatting. Sommerleiren er for barn i alderen 10 – 15 år.

Leiren arrangeres 23. – 29. juni og 4. august – 10. august.

På sommerleiren får barn og unge muligheten til å videreutvikle sine ferdigheter eller prøve noe helt nytt. Lederne og kursholderne har lang og bred erfaring på sitt fagområde.

Skuespill

Teatergruppen er sommerleirens mest populære gruppe og er den med flest barn.

Her får man masse scenetrening og opplæring i skuespillerteknikk. Gjennom uken jobber barna sammen med lederne på kurset for å sette opp en forestilling som har premiere i slutten av uken. I og utenfor arbeidet med forestillingen får barna instruksjon, kursing og regi av lederne. De to andre gruppene (musikk og dans) skal også være med på forestillingen med live-musikk og dansing. Forkunnskaper er ikke nødvendig på dette kurset, her vil alle få utfordringer tilpasset seg.

Les mer om teaterkurs her

Dans – En uke med musikk, bevegelse og trening

I løpet av uken vil barna arbeide med forskjellige koreografier som blir en del av en stor forestilling i slutten av uken. Man vil lære hvordan en danseklasse er bygget opp, få prøve flere forskjellige stilarter og oppvarmingsøvelser, styrkeøvelser og øvelser for å øke bevegeligheten. Det viktigste målet er at barna skal få oppleve gleden av å bevege seg til musikk og samarbeide kreativt med andre.

Tidligere danseerfaring er ikke påkrevd, da undervisningen vil bli lagt opp ut i fra barnas nivå. Målet er å møte elevene der de er, slik at alle får en passende utfordring og en positiv opplevelse av kurset.

Les mer her

Musikk og instrumenter – Bli med og spille i band

Musikkgruppen spiller i band hele uken og lager et forrykende musikalsk show til forestillingen! På dette kurset lærer man å spille sammen i band og hva som skal til for å et band til å fungere godt sammen.

Les mer her

Andre aktiviteter

På KUL:TUR sommerleir skjer det mye spennende hele uken og det er opplegg hver eneste dag og kveld etter kursene. Skolen har flotte grøntarealer rett utenfor døren og et badeanlegg rett i nærheten. Om ettermiddagene blir det bading, volleyball, grilling og lek. I tillegg er det kveldsaktiviteter som disco, kino og ikke minst en beryktet skattejakt!

Påmelding til sommeren 2019

Barnekurs 10-15 år 

23. – 29.juni: Musikk, dans og teater
4.august – 10.august: Musikk, dans og teater

Meld deg på her

KUL:TUR Sommerleir har de siste 10 årene sørget for å gi mange barn sin livs opplevelse siden oppstarten i 2008. Erfaringer gjennom 10 år gjør at de kan tilby en profesjonell, morsom uke på barnas premisser.

Leiren arrangeres kun en times biltur fra Oslo på Solbakken Folkehøgskole i Skarnes (like ved Kongsvinger). Hvert hvert år kommer det også flere deltagere fra alle hjørner av landet.

Kultur Sommerleir har også en leir for eldre ungdom (15-19 år) Les mer om den her.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerfilmskole for barn og unge
mandag
09:00

Sommerfilmskole for barn og unge

Gratis sommerfilmskole på Rommen Scene! Gjennom fem dager lærer du sammen med andre å jobbe med foto, lyd, lys og klipp for å fortelle din egen historie.

Eventbilde: Bli med på ungdomsseilas i sommer
mandag

Bli med på ungdomsseilas i sommer

Sammen med nye venner kan du ta båtførerprøven og få spennende maritime opplevelser. Alt i løpet av en sommeruke!

Eventbilde: Buzz 2021 for barn og ungdom
mandag
10:00

Buzz 2021 for barn og ungdom

Oslo Jazzfestival inviterer igjen unge musikkentusiaster mellom 6 og 16 år til musikkverkstedet Buzz 9.-14. august, med framføringer på festivalen Kids in Jazz!