Arrangementet er fullført.
Hold av dagene 5.-7. oktober hvis du er lysten på masse deilig mat og gode tips. Da tar nemlig Kulinarisk Akademi over Mathallen. Det blir smaking av drikke og mat, og lynkurs og underholdende kokkelering.
FREDAG 5. OKT: KA 10-ÅRSJUBILEUM
Kl. 19.00: Jubileumsmiddag på Kulinarisk Akademi sin avdeling i Mathallen.
LØRDAG 6. OKT: FOKUS PÅ TEKNIKKER OG DEMONSTRASJONER
Kl. 10.30-12.30: Kokkekurs/minikurs i teknikker med forskjellige fokusområder. 4 stasjoner, 20-30 min per stasjon.
Kl. 13.00-15.00: Kokkekurs/minikurs i teknikker med forskjellige fokusområder. 4 stasjoner, 20-30 min per stasjon.
Kl. 15.30-17.30: Matstafett! Konkurranse med 4 lag á 3 personer. Hvert lag skal tilberede en rett til dommerpanelet. Retten skal tilberedes i stafettform med 5 minutters intervaller. Vinnerlaget mottar flott premie!
Kl. 18.30-19.00: Kunnskapsquiz med blindlukting. Vi oppfordrer vinglade amatører til å delta. Det blir Kahoot med 15 spørsmål, blindlukting og praktiske oppgaver.
SØNDAG 7. OKT: AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN
Kl. 10.00-12.00: Søndagsfrokost med KA på Torget: Youghurtbuffét og Eggs Benedict á la KA.
Kl. 12.30-13.15: Kurs for barn, med smaksprøver
Kl. 13.30-14.15: Kurs for barn, med smaksprøver
Kl. 14.30-15.15: Kurs for barn, med smaksprøver
Kl. 12.30-15.15: Konkurranser for barn på Torget. Pisking av egg, skrelling av grønnsaker, kastekonkurranse.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.