Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kulekveld for voksne hovedbilde
onsdag 
16:00
Bryggetorget

Kulekveld for voksne

SAVE THE DATE

Ta med deg vennegjengen til en minnerik kulekveld på Bryggetorget i desember. Hver onsdag og torsdag i desember kan du lage din egen julekule og nyte et glass i godt selskap.

I en magisk halvkule plassert midt på Bryggetorget står en dekoratør klar til å veilede og inspirere. Med koselig julemusikk, snacks og drikke – blir dette en minnerik opplevelse for dere!

Aldersgrense 18 år. Legitimasjon og billett må fremvises i døren.

Dette er et lukket event med plass til kun 36 deltagere per event. Er dere en større gruppe som ønsker å ha eventet eksklusivt for dere – ta kontakt med itsHappening Event på hallo@itsHappening.no så settes det opp en egen tid til dere.

Meld deg på her

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
torsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
fredag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb. Vi sparker helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, GRATIS popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.