Arrangementet er fullført.

Kulekveld for voksne hovedbilde
onsdag 
16:00
Bryggetorget

Kulekveld for voksne

SAVE THE DATE

Ta med deg vennegjengen til en minnerik kulekveld på Bryggetorget i desember. Hver onsdag og torsdag i desember kan du lage din egen julekule og nyte et glass i godt selskap.

I en magisk halvkule plassert midt på Bryggetorget står en dekoratør klar til å veilede og inspirere. Med koselig julemusikk, snacks og drikke – blir dette en minnerik opplevelse for dere!

Aldersgrense 18 år. Legitimasjon og billett må fremvises i døren.

Dette er et lukket event med plass til kun 36 deltagere per event. Er dere en større gruppe som ønsker å ha eventet eksklusivt for dere – ta kontakt med itsHappening Event på hallo@itsHappening.no så settes det opp en egen tid til dere.

Meld deg på her

Relaterte saker

Eventbilde: Terje Sporsem – «Absolute norsk»
tirsdag
19:00

Terje Sporsem – «Absolute norsk»

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk ?

Eventbilde: Use your heart as a phone
onsdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
onsdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.