Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kulekveld for voksne hovedbilde
onsdag 
16:00
Bryggetorget

Kulekveld for voksne

SAVE THE DATE

Ta med deg vennegjengen til en minnerik kulekveld på Bryggetorget i desember. Hver onsdag og torsdag i desember kan du lage din egen julekule og nyte et glass i godt selskap.

I en magisk halvkule plassert midt på Bryggetorget står en dekoratør klar til å veilede og inspirere. Med koselig julemusikk, snacks og drikke – blir dette en minnerik opplevelse for dere!

Aldersgrense 18 år. Legitimasjon og billett må fremvises i døren.

Dette er et lukket event med plass til kun 36 deltagere per event. Er dere en større gruppe som ønsker å ha eventet eksklusivt for dere – ta kontakt med itsHappening Event på hallo@itsHappening.no så settes det opp en egen tid til dere.

Meld deg på her

Relaterte saker

Eventbilde: Ungdommens kulturbryggeri – Gratis fritidstilbud
mandag
17:00

Ungdommens kulturbryggeri – Gratis fritidstilbud

Et gratis fritidstilbud med variert program; Konserter – Klubbkvelder – Møte med artister – Workshops – Dansejams – Kurs

Eventbilde: Business Casual: Julebord (Standup på BSF)
mandag
19:00

Business Casual: Julebord (Standup på BSF)

Nå som julen er rett rundt svingen er det viktig å ta seg et avbrekk fra styr og ståhei, og det finnes vel intet bedre avbrekk fra en hektisk hverdag i desember enn en real latter! Derfor inviterer Barcode Street Food til et helt uforglemmelig førjulsshow!

Eventbilde: Jan Thomas og Einar blir venner: Julepodshow
mandag
19:30

Jan Thomas og Einar blir venner: Julepodshow

Jan og Einar utfordrer hverandre, skravler om ting de – og du – er opptatt av, og deler fra livene sine; en herlig miks av humoristisk hverdagsliv og glamorøse festdager. Nå kan du oppleve duoen live!