Søk i Aktiv i Oslo

Kristiania Magiske Tivolitheater – Urpremiere 2. november 2023 hovedbilde
torsdag 
18:00
Oslo Nye Teater

Kristiania Magiske Tivolitheater – Urpremiere 2. november 2023

Kristiania magiske tivoliteater av Kjetil Indregard.

Julekalenderen om byens eget tivoli i Vika på tidlig 1900-tall rørte mange og fikk strålende kritikker da den ble sendt på NRK julen 2021. Nå skal publikum få oppleve det magiske tivoli-livet i levende live!

Med forestillinger som Jul i Blåfjell og Snøfall er det blitt en tradisjon for Oslo Nye Teater å bringe NRKs julekalendere til scenen. De er stolte over å kunne annonsere at deres hovedscene skal bytte navn til Kristiania Magiske Tivolitheater for julesesongen 2023. Hva kunne vel vært mer passende for hele byens teater?

Det blir akrobatikk, musikk, magi og dans i en vakker og underholdende forestilling, med de kjente karakterene fra TV-serien: Ensomme Luka, som har et vanskelig forhold til pappaen sin, men som på tivoliet finner nye venner – og sitt trylletalent. Erle som er livredd for å bli fattig igjen og ikke skyr noen ting for å unngå det. Modige og kloke Gabrielle, som har arvet en hudsykdom etter moren sin, og som frykter for fremtiden. Lobelia, som gjør opprør mot sin mor. Og teatersjef Johanna, som må bruke alle sine krefter på å redde tivoliet.

Kristiania Magiske Tivolitheater en stor fortelling om en liten del av byen vår, om hvordan sorg og redsel påvirker oss, og om hvordan vi mennesker er sterkest sammen.

Urpremiere 2. november 2023 på Oslo Nye Hovedscenen

Kjøp billetter

Relaterte saker

Eventbilde: Oppdag havet-utstilling
søndag
00:00

Oppdag havet-utstilling

En utstilling som må oppleves av nysgjerrige sjeler i alle aldre. Den skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet.

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.