Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kristiania Magiske Tivolitheater – Urpremiere hovedbilde
lørdag 
18:00
Oslo Nye Teater

Kristiania Magiske Tivolitheater – Urpremiere

Kristiania magiske tivoliteater av Kjetil Indregard.

Julekalenderen om byens eget tivoli i Vika på tidlig 1900-tall rørte mange og fikk strålende kritikker da den ble sendt på NRK julen 2021. Nå skal publikum få oppleve det magiske tivoli-livet i levende live!

Med forestillinger som Jul i Blåfjell og Snøfall er det blitt en tradisjon for Oslo Nye Teater å bringe NRKs julekalendere til scenen. De er stolte over å kunne annonsere at deres hovedscene skal bytte navn til Kristiania Magiske Tivolitheater for julesesongen 2023. Hva kunne vel vært mer passende for hele byens teater?

Det blir akrobatikk, musikk, magi og dans i en vakker og underholdende forestilling, med de kjente karakterene fra TV-serien: Ensomme Luka, som har et vanskelig forhold til pappaen sin, men som på tivoliet finner nye venner – og sitt trylletalent. Erle som er livredd for å bli fattig igjen og ikke skyr noen ting for å unngå det. Modige og kloke Gabrielle, som har arvet en hudsykdom etter moren sin, og som frykter for fremtiden. Lobelia, som gjør opprør mot sin mor. Og teatersjef Johanna, som må bruke alle sine krefter på å redde tivoliet.

Kristiania Magiske Tivolitheater en stor fortelling om en liten del av byen vår, om hvordan sorg og redsel påvirker oss, og om hvordan vi mennesker er sterkest sammen.

Urpremiere 2. november 2023 på Oslo Nye Hovedscenen

Kjøp billetter

Relaterte saker

Eventbilde: Langåpent på Teknisk museum
torsdag
16:30

Langåpent på Teknisk museum

Langåpent museum hver torsdag. Grip muligheten til å nyte Teknisk museum også på kveldstid! 

Eventbilde: Vinterfestdager for store og små!
fredag
00:00

Vinterfestdager for store og små!

Opplev en spennende handelshelg på Bærums Verk! Det blir aktiviteter, gode tilbud og opplevelser!

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.