Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

#kriseprat: Verdt å dø for? hovedbilde
onsdag 
19:00

#kriseprat: Verdt å dø for?

leger

 

Leger Uten Grenser inviterer til talkshow med musikk på Rockefeller, 11.mai! Gratis inngang!

Hvorfor risikerer noen livet for det de tror på? Hva har en basehopper og en syrisk båtflyktning til felles? Er vi mer pysete enn før, og hva er vi egentlig villig til å ofre for andre?

Guri Solberg leder skravlingen når feltarbeider Kim Clausen forteller hva som er så rart med pulsen hans, basehopper Karina Hollekim snakker om da hun traff bakken i 100 kilometer i timen, Mohamad AlHusain deler minnene om å ha ventet seks timer på hjelp i Egeerhavet og evolusjonspsykolog Leif Edward Ottesen Kennair snakker om hvor irrasjonelle vi EGENTLIG er.

Er sykepleier Sissel Overvoll en helt fordi hun jobbet i ebolaepidemi og bomberegn, og hva har Kadra Yusuf risikert for sin overbevisning? Er det helt trygt å være sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen, og fins det noe selv Elin Ørjasæter er redd for å snakke om?

Dag Sørås fleiper, Daniel Kvammen og Kaveh spiller!

ROCKEFELLER, 11.mai
Dørene åpner 19.00
Gratis inngang!

For mer informasjon, sjekk ut Facebook
Fra klokken 20, 11. mai blir det også Livestreaming her!

Relaterte saker

Eventbilde: Utstilling: Vilje til å endre verden
torsdag

Utstilling: Vilje til å endre verden

En inspirerende, ny utstilling om Alfred Nobel og fredsprisens historie viser kraften som bor i «verdens viktigste pris».

Eventbilde: Frokost i Klimahuset: Er den energismarte byen sosialt ekskluderende?
torsdag
08:30

Frokost i Klimahuset: Er den energismarte byen sosialt ekskluderende?

Hver dag dykker hundrevis av forskere ned i miljø- og klimakrisens årsaker, konsekvenser og løsninger. Hva finner de ut? Forsker Per Gunnar Røe ser på byutvikling.

Eventbilde: Arktisk dag 2022
fredag
12:00

Arktisk dag 2022

Velkommen til Arktisk dag på Universitetet i Oslo. Tema for årets arrangement er “Hotspot Arktis: Klimaendringer og geopolitikk”.