Søk i Aktiv i Oslo

Krigens skjebner – på Akershus festning hovedbilde
tirsdag 
19:00
Akershus Festning

Krigens skjebner – på Akershus festning

Vi må aldri ta et fritt samfunn for gitt, men verne om det hver dag. Derfor er bevissthet rundt, og kunnskap om, historien vår viktig.

Vi må aldri glemme at landet vårt i nær fortid var et okkupert diktatur. Med Krigens skjebner vil forfatter og skuespiller Ross Kolby levendegjøre denne tiden. Han forteller om prisen menneskene betalte da det norske demokratiet falt, og kampen de førte for igjen å bli et fritt land.

Forestillingen varer i ca én time og 20 minutter. Kolby tar publikum med på en vandring på syv stopp rundt på Akershus festning og levendegjør disse sentrale hendelsene – der de skjedde.

Anbefalt aldersgrense for forestillingen er fra 10 år og oppover.

Finn ut mer og bestill billett her.

Forestillingen vil gå gjennom hele vår- sommer- og høstsesongen, og det vil kontinuerlig bli lagt ut nye datoer.

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Barnas sommer på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas sommer på Sentralen

Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!

Eventbilde: Spøkelsesvandring for hele familien
lørdag
19:00

Spøkelsesvandring for hele familien

Bli med på denne historiske og skumle vandringen, som vil ta deg med fra i dag og tusen år tilbake i tid – hør de sanne, spennende og grøssende historiene!