Arrangementet er fullført.
Minst én av hundre nordmenn kan ha cøliaki. Det er en lidelse som kan bringe med seg mye frustrasjon og ubehag. Åpent seminar 21. mars på Litteraturhuset.
Misforståelser og myter rundt cøliaki og matintoleranse florerer. Sensitivitet mot gluten er blitt en trendsykdom.
Våre forskere rydder opp i begrepene og presenterer hva vi faktisk vet og skisserer hvor veien går videre.
I dette vitenseminaret skal vi forsøke å sette noen skap på plass, samtidig som vi forteller deg hva vi vet og hvordan vi kom frem til det. Kan hende du får med deg et par nyttige tips også.
Meld deg på til arrangementet.
Foto: Øystein Horgmo, UiO
I vintersesongen forvandles SALTs uteserveringsområde til en sosial arena. Her kan du booke en utendørs sittegruppe med bålpanne og reinskinn, og nyte deres nordisk- og samiskinspirerte meny!
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.